Türkiyenin en iyi ambalajları ödüllerini aldı

Türkiyenin en iyi ambalajları ödüllerini aldı

Türkiyenin tek ambalaj merkezi olan TSE Ambalaj Laboratuvarı Müdürlüğü tarafından, düzenlenen 21. Altın Ambalaj Yarışması ödül töreni Ankara TSE Genel Merkez binasında törenle gerçekleştirildi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’ın yanı sıra TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’in katılımıyla gerçekleştiren törenle, dereceye giren firmaların ödülleri sahiplerini buldu.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, TOBB Başkan Yardımcısı Nejat Koçer ve TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’in açılış konuşmalarının ardından 21 firma temsilcisi ödüllerini aldı. Yarışmada dereceye layık görülen 31 ürün ödüllendirildi.
Türkiye'de ambalaj ve ambalaja yönelik yan üretim konusunda faaliyet gösteren yaklaşık 5 bin firmanın olduğunun tahmin edildiğine dikkat çeken TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, “İstanbul, İzmir, Kocaeli, Gaziantep, Adana, Ankara, Konya ve Balıkesir gibi illerimizde yoğun olarak faaliyet gösteren ambalaj sektöründeki firmalarımız bugün, gelişmeler ışığında diğer kentlerimize de yayılarak iş hacminin artmasına neden olmaktadır.”şeklinde konuştu.
TOBB Başkan Yardımcısı Nejat Koçer de Türkiye'nin rekabet gücünü, yarattığı katma değeri artırmak, fark yaratmak zorunda olduğunu söyledi.
BAKAN ÇAĞLAYAN: “TÜRKİYE, KRİZDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEK”
Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ise konuşmasında hiçbir krizin dünyanın hiçbir yerinde kalıcı olmadığını, bu krizin de bir şekilde sona ereceğini söyledi.
''Krizin etkileri geçtikten sonra her şey normale dönecek ve yeniden dünyanın acımasız rekabet çarkı içinde koşmaya başlayacağız'' diyen Çağlayan, 2001 krizinden olduğu gibi bu krizden de Türkiye'nin çok şey öğreneceğini ifade etti. 
Bakan Çağlayan, daha sonra Altın Ambalaj Yarışmasında ödüle layık görülen firmaların temsilcilerine ödüllerini verdi.
TSE'NİN ALTIN AMBALAJ YARIŞMASINDA ÖDÜL ALAN FİRMALAR
''Anadolu Cam Sanayi A.Ş., Camiş Ambalaj Sanayi A.Ş., Dentaş Ambalaj ve Kağıt Sanayi A.Ş., Durukan Gıda San.ve Nakliyat A.Ş., Elda İçecek ve Enerji Hizmetleri San.ve Tic. A.Ş., Farmamak A.Ş, Form Mukavva Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti., Işıklar Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., İmaj Baskı Ambalaj Matbaacılık San. ve Tic. A.Ş., Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Kurtoğlu Plastik, Olmuksa International Paper Sabancı Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Özler Plastik San. ve Tic. A.Ş., Palsteks Plastik Tekstil Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Polinas Plastik San. ve Tic. A.Ş., Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Tasarım Üssü Ltd. Şti., Tire Kutsan Oluklu Mukavva Kutu ve Kağıt San. A.Ş., Torbalı Renk Kutu San. ve Tic. A.Ş., Tukaş Gıda San. ve Tic. A.Ş ile Türk Tuborg A.Ş.'' 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.