Foto Mercan'ın sahibi Muammer Mercan vefat etti

Foto Mercan'ın sahibi Muammer Mercan vefat etti
Uzun bir süre Ferhuniye Mahallesi, Sultanşah Caddesi üzerinde Foto Mercan ismiyle faaliyet gösteren, ülkücü camianın yakından tanıdığı isim Muammer Mercan vefat etti.

Uzun bir süre Ferhuniye Mahallesi, Sultanşah Caddesi üzerinde Foto Mercan ismiyle faaliyet gösteren, ülkücü camianın yakından tanıdığı isim Muammer Mercan vefat etti. Mercan’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) yıllar önce yönetim kurulu üyeliği yapan, Foto Mercan’ın Sahibi Muammer Mercan vefat etti. Mercan’ın vefatı sevenlerini üzdü.

1-4.webp

Merhumun cenazesi, 5 Ağustos Çarşamba (bugün) ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kurtuluş Mezarlığı’na defnedilecek. Cenaze merasimine Mercan ailesinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, ülkücü camiadan isimler ve birçok kişi katılacak. Merhum Muammer Mercan, ülke meseleleriyle dertlenen bir insan olarak biliniyordu. Merhaba Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.