TTNET Vitamin Ermenek'te tanıtıldı

TTNET Vitamin Ermenek'te tanıtıldı

Sabit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından hazırlanan ve Türk Telekom işbirliği ile yürütülen ''VİTAMİN'' adlı bilgisayar destekli eğitim programının tanıtımı Ermenek'te de yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, Ermenek Mustafa Demirok METEM Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, bilişim teknolojilerinin eğitimde tam kapasite kullanılmasıyla birlikte başarının daha da artacağını kaydetti.
''VİTAMİN'' eğitim paketi ile eğitimdeki atılımlara bir yenisinin daha eklendiğini ifade eden Altun, ''Hayatımızın her alanına giren bilişim teknolojisi, eğitimde artan kullanım payı ile önümüze yeni ufuklar açacaktır. Bu nedenle böyle önemli bir projeye imza atan herkese teşekkür ediyor, 'VİTAMİN' eğitim paketinin öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.  Daha sonra Ermenek Türk Telekom Yetkilileri, slayt gösterisi eşliğinde TTNET VİTAMİN'in tanıtımını yaptılar.
Toplantıya, Ermenek Kaymakamı Adnan Tezcan, Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkerim Çömçe, Ermenek Türk Telekom Yetkilileri, Başyayla, Sarıveliler ve Ermenek'te bulunan İlköğretim Okulu Müdürleri, İlköğretim okullarında görev yapan Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler öğretmenleri ve Ermenek Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.