Tedavi Olduğu Kliniğe İntraoperatif Ultrason Cihazı Bağışladı

Tedavi Olduğu Kliniğe İntraoperatif Ultrason Cihazı Bağışladı
Çocukluktan beri epilepsi hastalığı ile uğraşan ve ilaçla epilepsi nöbetleri türlü durmayan Feray Karagül, Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi’nde yapılan ameliyatla hastalığından kurtuldu.

Çocukluktan beri epilepsi hastalığı ile uğraşan ve ilaçla epilepsi nöbetleri türlü durmayan Feray Karagül, Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi’nde yapılan ameliyatla hastalığından kurtuldu. Karagül, hastalığından ameliyatla kurtulduğu kliniğe bağışta bulundu.

UÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı’nda yapılan epilepsi ameliyatında nöbetlerinden kurtulan Feray Karagül, şifa bulduğu kliniğe intraoperatif ultrason cihazı (ALPHA 7 SP) bağışladı.

Daha önce de Nöroloji Kliniğine 2 adet Epilepsi monitorizasyon odası bağışlayan Karagül, cihazın teslim töreninde yaptığı konuşmada, burada tetkik edilen hastaların şifa bulduğunu görmekten mutlu olduğunu söyledi. Feray Karagül, ihtiyaç olduğu takdirde bağış yapmaya devam edeceğini söyledi.

Törene katılan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güllülü de bağışçı Feray Karagül’e teşekkür etti. Prof. Dr. Ahmet Bekar da Beyin ve Sinir Cerrahisinin tüm öğretim üyeleri adına Feray Karagül’e teşekkür plaketi verdi. Prof. Dr. Ahmet Bekar, bağışlanan cihazın beyin ve sinir cerrahi ameliyatları için büyük bir teknolojik ilerleme olduğunu ifade ederek, bağış aşamasında yardımda bulunan İncekaralar Firması yetkilisine teşekkür etti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.