Tartıştığı Eşini Bıçakla Yaraladı

Tartıştığı Eşini Bıçakla Yaraladı
Iğdır'da bir kişi cadde ortasında tartıştığı eşini 2 yerinden bıçakla yaraladı.

Iğdır'da bir kişi cadde ortasında tartıştığı eşini 2 yerinden bıçakla yaraladı. Saldırı görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

İbrahim Bozyel Caddesi'nde beraber yürüyen M.Y. ile karısı S.Y. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, koca M. cebinden çıkardığı bıçakla karısı S.Y.’yi cadde ortasında kovalayarak, iki yerinden bıçakla yaraladı.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla saldırıdan yaralı kurtulan S.Y. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralı bayanı güçlükle eşinin elinden kurtaran Muhammet K. isimli genç, kadının bağırması ile sokağa fırladığını, adamın elinde bıçak olduğundan kimsenin yaklaşamadığını, kendisine aniden bir cesaret geldiğini ve saldırgan kocayı boynundan tutup etkisiz hale getirdiğini söyledi.

Olay yerine gelen ekipler, M.Y.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.