Selçuklu’nun tekvandocuları umut verdi

Selçuklu’nun tekvandocuları umut verdi

Türkiye Tekvando Federasyonunun faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası 25-31 Ocak tarihleri arasında Alanya da gerçekleştirildi.

Türkiye Tekvando Federasyonunun faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası 25-31 Ocak tarihleri arasında Alanya da gerçekleştirildi. 70 ilden 940'ı erkek 880'i bayan olmak üzere 1820 sporcunun katıldığı şampiyonada karşılaşmalar izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

Selçuklu Belediyesi tekvando takımı gençler kategorisinde gerçekleştirilen şampiyonaya 6 erkek 7 bayan 13 sporcu ile katıldı. Şampiyonada mücadele eden sporculardan bayanlar da 44 kg da Şerife Ilgaz Türkiye ikincisi, + 68 kg da Ayşe Sena Öztürk Türkiye üçüncüsü oldu Erkeklerde 63 kg da Furkan Astam da Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Genç sporcuların elde ettiği bu sonuçlar kulüpte sevinçle karşılanırken, sporcuların gelecek yıllarda daha başarılı sonuçlar alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya tekvando da gençler kategorisinde alınan sonuçların kendilerini oldukça sevindirdiğini söyledi. Başkan Yalçınkaya, "Tekvando bizim en başarılı olduğumuz branşlar arasındadır. altyapıdan yetişen sporcularımızın elde ettiği bu başarılar gelecek yıllar için oldukça umut veriyor. Sporcularımızı elde ettiği başarılar nedeniyle tebrik ediyor ve tekvando antrenörümüzü Ali Armağan'ı da ayrıca kutluyor ve teşekkür ediyorum. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.