Aradan 20 yıl geçti! Konyaspor'un bu kez işi zor

Aradan 20 yıl geçti! Konyaspor'un bu kez işi zor
Konyaspor 26 Şubat 2006’da oynadığı maçtan tam 20 yıl sonra Diyarbakır deplasmanına gidiyor. Formsuz olan yeşil-beyazlıların işi zor.

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta maçında Tümosan Konyaspor Diyarbakır deplasmanına çıkacak.

Süper Lig’in 8. haftasında Tümosan Konyaspor, Amed FK’ya konuk olacak. 7 haftalık periyotta beklediği çıkışı bulamayan Konyaspor için bu karşılaşma çok kritik olacak. Lig birinciliğini gören Amed ise ilk sıralardaki formunu korumaya çalışacak.
Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak dev müsabakada ilk düdüğü Ozan Ergün çalacak. Ergün'ün yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Kerem Ersoy üstlenecek.

20 YIL SONRA DEPLASMAN YOLCULUĞU

Karşılaşma 17 Ekim 2026 Cumartesi günü (yarın) saat 16.00'da başlayacak. Konyaspor 26 Şubat 2006’da oynadığı maçtan tam 20 yıl sonra Diyarbakır deplasmanına gidiyor.

whatsapp-image-2026-10-16-at-10-05-05-001.jpeg

KONYASPOR’A TEK PUAN YETERLİ OLMAYACAK

Ligin alt sıralarından uzaklaşmak isteyen Anadolu Kartalı deplasmandan çıkış yolu arayacak. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde çalışmalarını gerçekleştiren yeşil beyazlı ekip deplasmandan puanlarla dönmeyi hedefliyor. Artık Konyaspor’a tek puan yeterli olmayacak.

AMED 14 PUAN TOPLADI

Geride kalan 7 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Amed SK, 14 puan topladı. Yeşil-kırmızılı ekip, rakip fileleri 17 kez havalandırırken kalesinde 9 gol gördü.

KONYASPOR 4 MÜCADELEDE PUAN KAYBETTTİ

Konyaspor ise ilk 7 maçında yalnızca 1 galibiyet elde edebildi. İki karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Konya temsilcisi, 4 mücadelede puan kaybı yaşadı.

Kaynak:Hamide Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.