Şarkıcı Metin Şentürk Gülmekten Kırdı Geçirdi

Şarkıcı Metin Şentürk Gülmekten Kırdı Geçirdi

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, çıkaracağı son albümü öncesi gözde tatil mekanı Marmaris’te stres attı. Şentürk, dostlarıyla eğlenmek için gittiği bir kafede esprileriyle herkesi gülmekten kırdı geçirdi....

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, çıkaracağı son albümü öncesi gözde tatil mekanı Marmaris’te stres attı. Şentürk, dostlarıyla eğlenmek için gittiği bir kafede esprileriyle herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Sanatçı Metin Şentürk, ilçenin Yat Limanı’ndaki bir restoranda dostlarıyla bir araya geldi. Sevenleriyle yemek yiyen Şentürk, çalan hareketli müzikler eşliğinde masasında ritm tutarak dostlarını fıkra ve esprileriyle güldürdü. Sanatçıyı restoranda gören hayranları bol bol fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştılar.

İki günlüğüne İstanbul’dan kaçtığını söyleyen sevilen sanatçı, “Marmaris benim için özel ve güzel bir yer. İstanbul artık yorucu ve yoğun olmaya başladı. Marmaris’te çok güzel dostlarım var. Onlarla arada sırada bir araya gelerek stres atıyorum. Param olduğunda buralardan bir ev almayı düşünüyorum. Ben Marmaris’i, Marmaris de beni seviyor. Böyle güzel şehirde kafamı boşaltıp harika şarkılar yapıyorum. Kısa bir süre içinde yeni albümümü piyasaya çıkaracağım. Bundan sonra sıkça karşılaşacağız" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.