'Polis Abilerle Maçtayım Turnuvası' Sona Erdi
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ‘Polis Abilerle Maçtayım Liseler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Nursan Anadolu Lisesi oldu.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince 3.sü düzenlenen turnuva şampiyonluk maçıyla sona erdi. Dörtyol ve Payas ilçelerinden 13 lisenin katılımıyla eleme usulü oynanan maçlar sonunda finalde Payas Nursan Anadolu Lisesi ile Dörtyol Lisesi karşılaştı. Rakibini yenen Nursan Anadolu Lisesi turnuvanın şampiyonu oldu.
Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Kenan Cici, amaçlarının 12-18 yaş arası gençlerin suça karışmalarını engellemek olduğunu kaydetti. Çocukların topluma kazandırılmasına yönelik çeşitli aktiviteler yaparak gençler ile gönül köprüsü oluşturmak istediklerini dile getiren Cici, gençlere yakın olmak ve gençlerin topluma faydalı birer bir olarak yetişmelerini hedeflediklerini ifade etti. İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen personele, sponsor olan işadamlarına, turnuvaya katılan okullara ve öğrencilere teşekkür etti.
Maçı Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya ve sporseverler izledi. Turnuva sonunda takımlara kupaları protokol tarafından verildi.
CİHAN
Kaynak:





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.