Nose Up

Nose Up

Burun düzleştirici, nose up tüm dünyada hemen her insanın ortak derdi. Çok güzel bir burnu olsa bile, bu burnu daha fazla şekillendirmek isteyen insanlar mevcut olabiliyor.

 

Burun düzleştirici, nose up tüm dünyada hemen her insanın ortak derdi. Çok güzel bir burnu olsa bile, bu burnu daha fazla şekillendirmek isteyen insanlar mevcut olabiliyor. Ancak, etli burun yahut tabiri caiz ise dolma burun dediğimiz, genelde aşağıya kayan burunlar, dikkat çekici ve çirkin olabiliyorlar. Özellikle orta yaşlı dönemlerde iyiden iyiye düşen bu burunlar için çözüm ise, genelde estetik oluyor. Ancak, estetikten daha pratik ve daha hızlı çözümler de yok değil. Geçtiğimiz senelerde üretilen ve neredeyse yok satan bir ürün olarak karşımıza çıkan Nose Up burun şekillendirici, bunlardan bir tanesi. Estetiğe vereceğiniz maliyeti asla vermeyeceğiniz, gayet basit kullanımlı bir ürün olarak , sıkı bir kullanım süreci sonrasında, burnunuza istediğiniz görünümü kazandırabilmeniz, yeterince iyi bir biçimde kaldırabilmeniz için oldukça güzel bir aparat.

 

Avrupa standartlarında üretilen ve pek çok sertifikası olan bir sağlık ve fiziki değişiklik ürünü Nose Up, nose shaper yahut burun şekillendirici olarak da piyasada bulunabiliyor. Ancak, ürünü alırken orijinal olmasına dikkat etmeniz elzem. Aksi halde, sıradan bir plastik parçası alıp iş görmediğini fark ettiğinizde yaşadığınız hayal kırıklığının tarifi genellikle yok. Estetik ameliyattan ve daha pek çok riskli işlemden haz etmeyen pek çok insanın tercihi olan , günümüzde gerek Amerika, gerek Avrupa'da çokça kullanılırken Türkiye'ye de geçtiğimiz aylarda geldi. Piyasada yok satan bir ürün olarak bu aparatı alıp kullanmak iste, insanı rahatlatan en büyük etmen.

 

Nose Shaper olarak bilinen bu aparatı, tavsiye edilen süre boyunca, gündelik olarak takmanız halinde oldukça kolay bir biçimde kesin ve güzel bir burun görünümü elde edebiliyorsunuz. Ek olarak, bu burnunuzun uzun süre baki kalması da bir diğer ana etmen.

 

Detaylı Bilgi:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.