Narkotik Maddesi Çalınan Satıcı Polise Şikayette Bulundu

Narkotik Maddesi Çalınan Satıcı Polise Şikayette Bulundu
Azerbaycan'da sattığı narkotik maddesini çalan hırsızı polise şikayet eden şaşkın satıcı bu kadarına da pes dedirtti.

Azerbaycan'da sattığı narkotik maddesini çalan hırsızı polise şikayet eden şaşkın satıcı bu kadarına da pes dedirtti. Sabirabat ilçesinin Mugangenceli köyü nüfusuna kayıtlı Tariyel İmanov(31) aynı köyden Elnur Abiyev'in(36) evine gizlice girerek 250 gram narkotik maddesini ve bir miktar parasını çaldığına dair polise şikayette bulundu.
Abiyev ise polise verdiği ifadesinde İmanov'un evinden herhangi bir şeyi çalmadığını sadece parasını ödeyerek 100 gram narkotik madde satın aldığını bildirdi. Abiyev'in söylediklerini doğrulayan İmanov, Abiyev'in söz konusu şatıştan sonra gizlice evine gelerek 250 gram narkotik maddeyi ve bir miktar parasını hatta narkotik maddeyi tartmaya yarayan hassas terazisini de çaldığını iddia etti.
Polis, Abiyev'in evinde yaptığı aramalarda çalındığı iddia edilen narkotikler ve parayı bulamazken her ikisini de tutukladı.



CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.