Modern ilçe Çumra

Modern ilçe Çumra

"Çumra'yı şehir yapacağız" sloganı ile yola çıkan Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz, göreve geldikten sonra çok çalıştıklarını vurgulayarak, Şu anda Büyükşehir'de ne varsa Çumra'da da o var dedi

Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz, Çumra’nın artık daha modern bir ilçe olduğunu söyledi. “Kanalizasyonu bitmiş, su şebekesi tamamen yenilenmiş, yolları ve kaldırımları hiçbir ülkede olmayan bir şekilde andezit ile döşenmiş, doğal gazı gelmiş; yani şehircilik adına yapılması gereken her şeyin yapıldığı bir Çumra var artık" diyen Ersöz, şunları söyledi: “Türkiye’nin en başarılı kaynak oluşturma ödülü sahibi Andezit Fabrikasını kendi öz kaynaklarımız ile kurduk. Burada üretilen ürünleri hem kendi ilçemizin ihtiyacı için kullanıyoruz hem de çevre il ve ilçelerden gelen talepleri karşılıyoruz. Halkımızı çamurdan kurtararak toplam 120 bin metrekare kilitli taş döşedik. 20 bin metrekare kaldırım döşemesi gerçekleştirdik. Kaldırımlarımız hem Türkiye'de hem de Avrupa'da örnek gösterilebilecek bir yapıda. Özürlülerimizin daha rahat hareket edebileceği şekilde düzenledik kaldırımlarımızı. Yine bölgede örnek sayılabilecek bir kapalı pazaryeri kazandırdık Çumra’ya. Hayırsever vatandaşlarımız ve Çumra Belediye'si olarak "Her mahalleye bir tatlı su çeşmesi" projesi kapsamında Çumra'mıza tatlı su çeşmeleri 43 ayrı noktada vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yapılan hizmetler sonunda alınan teşekkürler, bütün sıkıntıları unutturdu.”
Toplam 980 konutu Çumra'ya kazandırdıklarını ve TOKİ ile işbirliği yaparak, 14 ay gibi kısa bir sürede 204 daire tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu kaydeden Ersöz, “Türkiye'de merkez ilçeler hariç, 30 bin nüfusu ile doğalgazı olan nadir yerlerden birisiyiz. Bu elbette bizim şahsi gayretlerimizin yanında, iktidar olmamızın da bir sonucudur. Bunun en güzel örneği de; 100 yıllık bir hayalin gerçekleştiği "Mavi Tünel" projesidir. Güzel hizmetlerle alt yapı tamamen bitti, öncelikle yapılması gerekenler yapıldı. Pırıl pırıl mahallelerimizle tertemiz bir ilçe yaptık Önümüzde ki dönemde de inşallah ilçemizde bir hastane yapımı ile ilgili bir çalışmamız olacak. Yeri alındı ve proje ile ilgili çalışmamız hızla devam ediyor” dedi.
Çumra’nın artık herkesin yaşayalım dediği bir kent olduğuna dikkat çeken Nasır Ersöz, “Bu kutsal ulvi görevde ilçemiz insanına hizmet etmekten dolayı büyük onur ve gurur duyuyorum. Seçildiğimiz andan itibaren Çumramıza belediye başkanlığı gibi şerefli bir görevi üstlendiğimizi unutmadık. Makamların geçici ama hizmetlerin kalıcı olduğu bilici ile var gücümüzle çalıştık” diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum