Merve Özbey Optimum’da Kadınlarla

Merve Özbey Optimum’da Kadınlarla

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında genç popçu Merve Özbey, İzmirli kadın hayranlarıyla buluştu. Optimum Outlet’te mini bir konser veren Merve Özbey daha sonra bu anlamlı günün anısına...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında genç popçu Merve Özbey, İzmirli kadın hayranlarıyla buluştu. Optimum Outlet’te mini bir konser veren Merve Özbey daha sonra bu anlamlı günün anısına çekiliş ile belirlenen 10 şanslı kadın hayranı ile akşam yemeği yiyerek onlara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Kadınlar Günü coşkusu Merve Özbey ile yaşandı. Yaş hikayesi, Topsuz Tüfeksiz gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla bir anda pop müziğin en sevilen şarkıcılarından biri haline gelen Merve Özbey, Optimum’da mini konser verdi. Hit şarkılarını kadınlar için seslendiren genç şarkıcı, konserinin ardından sevenleri için imza dağıttı onlarla fotoğraf çektirdi. Merve Özbey büyük ilgi gören mini konserinin ardından AVM içinde bir restoranda şanslı 10 kadın hayranıyla buluştu. Çekilişle belirlenen on şanslı kadın Merve Özbey ile akşam yemeği yiyerek keyifli dakikalar geçirdi. Bu özel Kadınlar Günü sürprizinde Merve Özbey ile tanışma fırsatı bulan kadınlar coşkulu geçen günü özel bir yemek organizasyonuyla sonlandırarak, şarkıcıyı yakından tanıma fırsatı buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.