Memurlara iletişim semineri verildi

Memurlara iletişim semineri verildi
Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Enerji Bir – Sen Mevlana Şube Başkanlığı, üyelerine iletişim semineri düzenledi.

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Enerji Bir – Sen Mevlana Şube Başkanlığı, üyelerine iletişim semineri düzenledi. Konuşmacı olarak düzenlenen programa katılan Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Nail Uslu, her eğitimin bir fırsat olduğunu kaydetti.

Enerji, Sanayi ve Madencilik Hizmetleri Çalışanları Birliği Sendikası (Enerji Bir-Sen), sendika mensuplarına kişisel gelişim ve iletişim konusunda seminer düzenledi. Programın açılış konuşmasını yapan Enerji Bir-Sen Mevlana Şube Başkanı Mehmet Üzüm, sendikal örgütlenmenin tanımını yaptı. “Çalışanların sosyal ihtiyaçlarına cevap veren, onlara görüşlerini toplu olarak ortaya koyma ve yönetime katılma imkanı sağlayan önemli bir olgudur” diyen Başkan Üzüm, bu olgu üzerinden demokratik ve özgürlükçü bir Türkiye sevdasıyla ilerlediklerini dile getirdi.

Daha sonra seminere konuşmacı olarak çağrılan Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Nail Uslu, sendika üyelerine slaytlar eşliğinde bir sunum gerçekleştirdi. Burada yaptığı sunumda Uzman Nail Uslu, “Her eğitim bir fırsattır” dedi. Nail Uslu, her şeyin insanla şekillendiğini söyleyerek şunları aktardı: “Ok yayından çıktığı zaman bir daha geri gelmeyeceğini, söz ağızdan çıktığı zaman telafisi mümkün olmadığını, zamanın kıymetinin mutlaka bilinmesi gerektiğini ve bu dünyada her şeyin ölümlü olduğunu unutmayın.”

MUSTAFA GÜZEY merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.