Medcezir yeni bölümü bu akşam 20.30'da ekrana geliyor

Medcezir yeni bölümü bu akşam 20.30'da ekrana geliyor

Medcezir 49. bölümü bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Yeni bölümde Yaman kendini affettirmek için Mira'ya büyük bir sürpriz hazırlıyor.

 

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Medcezir yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Her bölümde bir olayın eksik olmadığı dizide bu bölümde de heyecanlı anlar yaşanacak. Bu bölümde izleyiciler Mira ve Yaman'ın büyük aşkına tanık olacak. 49. bölüm bu akşam yayınlanacak. Yeni bölümde Yaman her ne kadar, Kenan'ı aklamaya çalıştıysa da hırsızlık yaptığını öğrenmesiyle derinden üzülür, hayal kırıklığına uğrar. Bu olayla Yaman, Mira'dan neden uzak durduğunu hatırlar.

Yaman kendini suçlayıp vicdan azabı çekerken, onu gerçeklerle yüzleştiren Mira olur. Ayrılıklarının gerçek sebebi hakkında konuşurlar. Ancak Mira hala Yaman'a çok kırgındır. Onu affetmesi oldukça zordur.Mira ile yüzleştikten sonra umutsuzluğa düşen Yaman'ı, Sedef dinler, ona tekrar bir umut ışığı verir. Yaman pes etmeyi, vazgeçmeyi düşünmemelidir. Bu cesaretlendirmeyle Yaman, Mira'ya açılmak için farklı bir yöntem bulur.

Metin açık arttırmada başbaşa yemek ödülü olarak hiç tanımadığı biriyle yemek yiyeceği için oldukça gergindir. Eylül'ün uzakta olması ve kıskançlıklar, yemeği daha da güçleştirir. Mert yemeğe götüreceği kızı yeni bölümde öğrenir.Diğer yandan Selim'in Deniz'le yaşadığı yakınlaşmayla geçmişe veda etmeye başlamıştır. Selim yeni heyecanların peşine düşer. Yaman, Mira'yla arasına geçmişin girmemesi için elinden geleni yapacaktır.Kendini affettirmek için çok özel ve anlamlı bir sürpriz hazırlar. Bu cesur adım ne gibi gelişmeler doğuracak merak konusudur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.