Konyaspor yönetimine  'transfer' eleştirisi! Küme düşmek için mi takım kuruyorsunuz?

Konyaspor yönetimine 'transfer' eleştirisi! Küme düşmek için mi takım kuruyorsunuz?

TÜMOSAN Konyaspor, transfer sezonu açıldıktan bu yana toplamda 4 yeni oyuncu ile anlaşma sağladı. Bu oyuncular arasından taraftarı sadece Yusuf Erdoğan'ın gelişi heyecanlandırdı. Anadolu Kartalı taraftarları, transfer konusunda yönetimi eleştirdi

Süper Lig'in tecrübeli takımlarından biri olan TÜMOSAN Konyaspor, transferde taraftarın istediği yolu bir türlü alamıyor. Takımda yıllardır santrafor sorunu çözülemiyor. Taraftar, önceki gün sosyal medya hesapları üzerinden yönetimi transfer konusunda eleştirdi. Öncelikli mevkilere transfer yapılması gerekirken, yönetim tarafından farklı pozisyonlarda oynayacak oyuncuların üzerinde yoğunlaşılması, taraftarın tepkisine neden oldu. Taraftar, “Yıllardır golcüsü olmayan ve geçen sezon golcüsü olmadığı için neredeyse küme düşen takımın, transfer sürecinde hala golcü değil başka mevki arayışı olması akılla fikirle izahat edilemez” dedi.

TARAFTARLAR YÖNETİME TEPKİLİ: YILLARDIR AYNI SORUN!

Konyaspor taraftarı, yıllardır heyecanlandıran bir transfere imza atılmadığını söylerken, bu durumdan bıktıklarını dile getirdi. Aynı zamanda Konyaspor'un transfer listesinde olan ve fedakâr taraftarın da olumlu baktığı bazı oyuncuların Süper Lig'de başka takımlarla anlaşma imzalıyor olması, taraftarın sabrını taşırdı. Taraftarlar, yapılan transferlere ve yönetimin listesindeki oyunculara baktığında “Anlaşılan bu yıl da küme düşmeye oynayacağız. Bu transferleri kim, hangi düşünceye göre yapıyor” diyor. Taraftarlar, getirilmek istenen oyuncuların Süper Lig düzeyinde olmadığını savunuyor.

KÜMEDEN DÜŞMEK İÇİN İNATLAŞAN BAŞKA KULÜP GÖRMEDİK!

Konyaspor'un taraftarları ayrıca şunları belirtiyor: “Konyaspor işi gücü bırakıp forvet bakmalı. Eğer harcayacak son 3 lirası varsa buna forvet almalı. Bu kadar düşmek için inatlaşan başka bir kulüp biz ömrümüzde görmedik. Eğer Konyaspor kalburüstü bir golcüyü Slovenya kampına indiremezse kimse bize hikaye anlatmasın. Diğer bölgelere yapılan transferler bizleri ilgilendirmiyor. İyi bir golcü transferi yapmayan Konyaspor yönetimi bizden geçemez.”

SADECE YUSUF ERDOĞAN TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Konyaspor, mevcuttaki oyuncuların bir kısmıyla iyileştirme yapıp, sözleşme imzalarken, bugüne kadar 4 oyuncuyla yeni anlaşma sağlandı. Bu oyuncular arasından Konyaspor taraftarını en fazla heyecanlandıran isim de Yusuf Erdoğan oldu. Takım, Yusuf Erdoğan ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Konyaspor, savunma oyuncusu Josip Calusic ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Orta saha oyuncusu Ufuk Akyol ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Son olarak 22 yaşındaki kanat oyuncusu Tunahan Taşçı ile 3 yıllık anlaşma sağlandı.

NZONZİ'NİN GİTMESİ DE TARAFTARIN SABRINI TAŞIRDI

Konyaspor, sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Fransız orta saha Steven Nzonzi'nin kulüpten ayrıldığını kısa süre önce duyurdu. Konyaspor'un yeni sözleşme teklifine olumlu yanıt veren Nzonzi, sözleşme imzalamaktan vazgeçti. Kariyerinin sonuna yaklaşan Fransız orta saha, daha iyi şartlarda teklifler alınca Konyaspor'a imza atmaktan vazgeçti. Konyaspor, 2023-2024 sezonunda transfer olan ve sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Fransız orta saha Steven Nzonzi ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Steven Nzonzi'nin sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" denildi. Yeşil-beyazlı forma ile 36 maça çıkan Steven Nzonzi, 4 kez fileleri havalandırdı. Steven Nzonzi'nin takımda kalmasının sağlanamaması da taraftarın sabrını taşıran durumlardan biri oldu.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum