Konyaspor izine çıktı

Konyaspor izine çıktı

Pazar günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı takımda bu karşılaşmanın hazırlıkları Çarşamba günü Kayacık tesislerinde gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak

Torku Konyaspor’da büyük sevinç. Çaykur Rizespor’u yenerek Avrupa kupalarına katılmayı garantileyen yeşil-beyazlı takımda futbolculara iki gün izin verildi. Ligde ve kupada başarılı bir çıkış yakalayan ve 59 puanla 3. sıradaki yerini, matematiksel olmasa da sağlama alan Torku Konyaspor’da yüzler gülüyor. 30. hafta maçında, Pazar günü tehlike hattının hemen üzerinde yer alan ve ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor’u ikinci yarıdaki başarılı futbolu sonucu 3 golle geçerek Avrupa kupalarına katılmayı garantileyen Kartallar ligde 17. galibiyetini da alarak rekorları alt üst etmeye devam etti. Torku Konyaspor’da futbolculara teknik adamlar tarafından iki gün izin verildi. 31. hafta maçında, Pazar günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı takımda bu karşılaşmanın hazırlıkları Çarşamba günü Kayacık tesislerinde gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak.

VUKOVİÇ: KAZANDIK, MUTLUYUZ

Çaykur Rizespor A.Ş. karşısında temsilcimizi 2-1 öne geçiren golü kaydeden  Jagos Vukovic, sezon boyunca çok iyi bir performans sergilediklerini ve Çaykur Rizespor A.Ş. galibiyetiyle birlikte bunun karşılığını Avrupa Kupalarında mücadele etme hakkını kazanarak aldıklarını söyledi.

Kalan haftalarda takımların hedefleri doğrultusunda her maçın zor geçtiğini ifade eden  Jagos Vukovic, "Maça mutlak kazanmak duygusuyla başladık ve bulduğumuz golle öne geçtik. Ancak sonrasında çok kolay çalınan ve bize göre kesinlikle penaltı olmayan bir pozisyonda kalemizde gördüğümz golle skor eşitlendi. Bu golün şokunu üzerimizden atmak ve kendi oyunumuza dönmemiz ilk yarı boyunca mümkün olmadı.Ama ikinci yarıya iyi başladık. Rakibi sahasına hapsettik. Böyle olunca da gol ve gollerin gelmesi kaçınılmazdı. Biz defans oyuncusu olarak gol atmak, hatta bir tanesini de kaçırmak çok güzel bir duygu. Ama her zaman söylediğimiz gibi kimin gol attığı değil, takımımızı 3 puan alması önemliydi. Bunu başardık. Ümit ediyorum ki bu başarılı performansımızı kalan haftalarda da devam ettireceğiz. Takım arkadaşlarımı ve burada olan taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Sezon boyunca çok iyi bir performans sergiledik ve büyük ölçüde UEFA Ligi’ni garantilemiş olduk. Bana göre yüzde 90-95 oranında üçüncülüğü de garantiledik. Ben inanıyorum ki Avrupa’da da ilerleyebilecek ve iyi işler yapabilecek güçte bir takımız" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.