Muhammet Gümüş

Muhammet Gümüş

Konya'dan Dünya'ya açılacak marka Bayır Diamond olacak

Konya'dan Dünya'ya açılacak marka Bayır Diamond olacak

Sanayisi, Turizmi, Sosyal etkinlikleri ile önemli bir konumda olan şehrimizin gelişimi büyümesi ve güzelleşmesi yadsınamaz bir gerçektir. Bu doğrultuda şehirde yapılan yatırımlarda büyük bir önem arz etmektedir. Şehrimize daha çok ziyaretçi ve turist çekmek adına Belediyelerimizin yaptığı ciddi yatırımların yanısıra özel sektöründe yatırımlarını göz ardı etmemek gerekiyor.

Şehir yatırımı adına birçok plan projeler yapıladursun, özellikle turizm sektöründe çok ciddi gelişmeler oluyor. Sanayi ve sosyal etkinliklerin yoğunlaşmaya başladığı şehrimizde kongre turizminin de ön plana çıkmasıyla konaklama konusunda oluşabilecek eksiklikler hizmete dahil olan otellerle giderilmiş gibi görünüyor.

Bu bağlamda şehrimizin ilk yerli 5 yıldızlı Oteli olan “Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya”'nın dün basınla buluşma toplantısı gerçekleşti. 8 Ağustos'ta kapılarını misafirlerine açan ve o günden bu yana misafirlerini ağırlayan Bayır Diamond Hotel'in Genel Müdürlüğünü turizm sektöründe ciddi tecrübelere sahip olan Kazım Öztoklu yaparken Genel Müdür Yardımcılığını sektörün tecrübeli isimlerinden olan Sevil Göksu Akın yürütüyor.

Kazım Öztoklu, otelin ilk inşaat zamanlarından itibaren işin başında, deyim yerindeyse şantiyede  yatmış kalkmış ve bu mükemmel oteli en ince detaylarına kadar ilgilenerek bugünlere getirmiş. Bu aşamada asıl yatırımcı Bayır Turizm Otelcilik A.Ş'yi de tebrik etmek gerekiyor. Dün otelin toplantısında sayısal bilgileri aldıktan sonra yaptığımız gezide gördüm ki otel hiç dışarıdan göründüğü gibi değil, dahası fiziki şartlar içerideki güzelliklerin ve genişliklerin engeli olmuş. O nedenle gezdikçe o genişliği ve tesisleri görmek şaşırttı.

Kullanılan malzemelerden düşünülen ince detaylara kadar her şey gerçekten 5 yıldız konforunu yansıtıyor. Yani misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlayacağınız, toplantılarınızı sorunsuz bir şekilde yapacağınız, düğün dernek vs. gibi organizasyonları mutlulukla gerçekleştireceğiniz bir alanı hizmetinize sunmuşlar.

İşin başında Kazım bey olunca neyin nerede ve nasıl olması gerektiğini harfiyen uygulamış. Otelin en önemli detaylarını ise alkolsüz olması, bay bayanlar için ayrı SPA ve Spor kulübünün olması olarak değerlendirebiliriz. Şehrin değerlerine dikkat ederek düşünülüp planlanan bu detay bence takdire şayan bir uygulama.

Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya lokasyonu ile özellikle şehir merkezinde olması hasebiyle gözde olan bir Hotel. 187 Deluxe, 20 Corner Suit, 6 Royal Suit ve 1 Presidential Suit  olmak üzere toplamda 214 Oda, 450 Yatak kapasitesinde olan otelde ses yalıtımından tutun da toplantılardaki ortamlar bile profesyonelce düşünülmüş.

Spor Kulübü ise başlı başına bir yatırım olmuş. Havuzu ile spor alanları ve ferahlığı ile stresten uzak bir haz sunan ortamda Konya’nın en büyük jakuzisi ise konforun rahatlığını sunuyor.

Toplantıda Kazım beyin altını çizdiği önemli konu ise, işletmelerinin yerli olması ve yerli markalarla çalışılarak şehre ayrıca katma değer sunmalı oldu. Sektöre yük olmaya değil yük almaya geldiklerini ifade eden Genel Müdür Kazım Öztoklu, Vergisiyle yatırımı ile çalışanları ve çalıştıkları ile Konya’nın markası olduklarını, hedeflerinin öncelikle yurt çapında sonrasında Ülke çapında Bayır Diamond markasını taşımak olduğunu ifade etmesi heyecan verdi.

Dolayısıyla böyle önemli bir yatırımın Konya tarafından desteklenmesi tercih edilmesi Konya'nın görevi olsa gerek.

Çünkü her ortamda ifade ettiğimiz “Konya Markası” ifadesini gerçekleştiren böyle önemli yatırımı desteklemek markanın dünyaya taşınmasına vesile olacağını unutmamak gerek.

Ben tekrar yatırımcı Bayır Turizm Otelcilik A.Ş'yi tebrik ediyor, başta Genel Müdür Kazım Öztoklu ve Genel Müdür Yardımcısı Sevil Göksu Akın  ile tecrübeli ekibine kolaylıklar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Gümüş Arşivi
SON YAZILAR