İş Vaadiyle Dolandırıcılık Yapan Şahıs Tutuklandı

İş Vaadiyle Dolandırıcılık Yapan Şahıs Tutuklandı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, kendisini devlet hastanesinde çalışan olarak gösteren ve işsiz gençlere iş vaadinde bulunan bir şahıs yakalandı.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, kendisini devlet hastanesinde çalışan olarak gösteren ve işsiz gençlere iş vaadinde bulunan bir şahıs yakalandı.

Kandırılan bazı vatandaşların polise ihbarda bulunması ile emniyet asayiş ekipleri, kendini E.K. olarak tanıtan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. E.K., Gaziantep Şahinbey ilçesindeki evine yapılan operasyonda gözaltına alındı. E.K.’nin evinde yapılan aramada sahte ehliyet, 112 acil ekibinin kullandığı giysiler ele geçirildi. Kendini E.K. olarak tanıtan şahsın yapılan soruşturmasında, 27 yaşındaki K.Ç. olduğu ve benzer suçlardan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde hakkında işlem yapıldığı, Mersin 5. Ağır Ceza Mahkemesi ve Muş 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nce arandığı tespit edildi. K.Ç., Mardin’de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Mardin Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Güvenlik birimleri, aynı durumdan dolayı dolandırılan vatandaşların kolluk kuvvetlerine başvurmasını istedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.