İki Yolcu Otobüsünde 2 Kilo 260 Gram Esrar Yakalandı
Yayınlanma:
Malatya’da iki yolcu otobüsünde 2 kilo 260 gram esrar ele geçirildi.Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kale ilçesinde yapılan yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde 1 kilo 160 gram toz esrar ele geçirild.
Malatya’da iki yolcu otobüsünde 2 kilo 260 gram esrar ele geçirildi.
Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kale ilçesinde yapılan yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde 1 kilo 160 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili otobüste yolcu olarak bulunan A.A. gözaltına alındı.
Kale ilçesi mülki sınırları içerisinde yapılan emniyet ve kontrol devriyesi esnasında, bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde 1 kilo 100 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yolcu M.İ.Ö. isimli şüpheli gözaltına alındı.
CİHAN
Kaynak:





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.