Hülya Avşar'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı yorumu

Hülya Avşar'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı yorumu

Erdoğan'la görüşen Hülya Avşar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilişkin "Abartıldığı kadar yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Erdoğan'la, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan görüşen Türkiye İşkadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut ve aralarında sanatçı Hülya Avşar'ın ve Avukat Kezban Hatemi'nin de bulunduğu heyet, görüşme sonrası basın açıklaması yaptı.

"CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI ABARTILDIĞI KADAR YOK"

Sanatçı Hülya Avşar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilişkin "Hiç tahmin ettiğimiz kadar ihtişamlı değil, ben çok ihtişamlı görmedim. Abartıldığı kadar yok" dedi. Saray'a girdikten sonra "Zaman geçtikçe bugün yapılan tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu anlayabileceğiz" diye düşündüğünü belirten Avşar, "Gezdik, gezdirdiler. Düşünüyorsunuz Putin geliyor, Papa geliyor, böyle bir yerde ağırlamış olmak çok keyifli olsa gerek. Olması gereken bir bina olmuş. Yakına gelip görmek lazım ki abartıldığı kadar olmadığına karar verdim" diye konuştu.

"BENİM EVİM DAHA ŞAŞALI"

Avşar, bir gazetecinin, bu görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaşıp paylaşmadığını sorması üzerine de "Neredeyse benim evim daha şaşalı diyecektim. O kadar diyemedim tabi" dedi. Avşar'ın bu sözleri gülüşmelere neden oldu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, geçen Pazartesi gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde Saray'a ilişkin "devletin büyüklüğünü gösteren bir bina oldu" değerlendirmesini yaptığını öğrendiğini ifade eden Avşar, "Saray'da çok keyifli ve güzel ağırlandık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.