Gülben Ergen Kadın Sporcularla Röportaj Yaptı

Gülben Ergen Kadın Sporcularla Röportaj Yaptı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, buzda fırtınalar estiren şampiyon Narmanspor’un kadın buz hokeycileriyle röportaj yapmak için Erzurum’a geldi.Gülben Ergen’i Erzurum Havalimanı’nda Erzurum Büyükşehir Beledi...

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, buzda fırtınalar estiren şampiyon Narmanspor’un kadın buz hokeycileriyle röportaj yapmak için Erzurum’a geldi.

Gülben Ergen’i Erzurum Havalimanı’nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ve sporcular karşıladı. Karşılamanın ardından Buz Hokeyi Salonuna geçen Gülben Ergen, geliş amacını gazetecilere açıkladı.

Erzurum’a kadınların başarısını ele almak için geldiğini ve bu kapsamda şampiyon kadın sporcularla bir yazı dizisi için röportaj yapacağını belirten Ergen, şöyle konuştu:

"Buzda geçen yıl Türkiye şampiyonu olan Narmanspor Kulübümüzün sesini daha çok duyurmak için Erzurum’a geldim. Kadının gücünü biraz daha duyurmak için buraya geldim. Çünkü kadının başarısını çok önemsiyorum. Kadınlar ne kadar çok şeyi başaracaklarını biliyorum. Benim elimde hem sosyal medya ve Türkiye’nin çok okunan iki gazetede köşem var. Sayfama taşımak için onlarla röportaj yapacağım. Sesleri duyurmaya çalışacağım. Sporda bu başarıyı elde etmiş Erzurum’un yürekli kadınlarıyla konuşmaya geldim."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.