Sinan Şen

Sinan Şen

Gömleğin Önemi

Gömleğin Önemi

Milli görüş gömleğini çıkaranlar, bu gömleği çıkarttıklarıiçin iktidara gelebilmişlerdir. Bu gömleğin yerine başkagiysiler giydirilmiştir.

Yeni giysileri ile dışarıdan güzel görünen, itibarlı ve gücüelinde bulunan konuma yakışmışlardır(!).

O gömleği çıkarttıkları zamandan bu yana neler oldu birbakalım.

2002 yılının Kasım ayından bugünlere kadar görev yapanyeni giysili eski mücahitler şu anda her türlü yolsuzluğave hırsızlığa göz yumuyorlar. Türlü adaletsizliklerleadeta nerelerden geldiklerini unutmuş hale geldiler.

Yüzük edebiyatları yaparken bu daha sonra gemicikleredönüşmüş, şimdi ise saraylara dönüşmüş ve itibardantasarruf edilmez gibi bi saçmalığın arkasına sığınılmıştır.Zenginlikleri şu sıralar umurumda değil, Allah gözlerinidoyursun. Benim için önemli olan mesele, yetkimakamında oturan bu eski mücahitleri, yetki makamınaMüslümanlara Halife olduğunu düşünerek oturtankendilerini bunca olan şeye ragmen kandıran zavallılarıngözlerinin önüne sokmak ve onlara yakın geçmişihatırlatmaktır.

Göreve geldikleri ilk dönemin mart ayında 1 Mart Tezkeresi mecliste reddedilmiştir. 19 Mart 2023 de bizzat dönemin başbakanı tarafından revize edilentezkere meclis tarafından onaylanıp genel kurulda kabulgörmüştür.

Hazırlanan bu tezkere Kuzey Irak’a girmekle alakalıdır.Sadece Türkiye olarak değil, yabancı askerlerin de Türkhava sahasını kullanmasına müsade edilmiştir. 20 Marttaonaylanan tezkereden yaklaşık 5 saat sonra uçaklarkalkmış ve nihayetinde Irak’ta 1.5 milyon müslümanınölümüyle sonuçlanmıştır.

Türkiyenin tutumu ne yazık ki müslümanlardan yanaolmamıştır.

Ardından 2011 yılında Libya da iç savaş çıkmış, bu içsavaş neticesinde binlerce Müslüman ölmüş, İsrail’in başdüşmanı Muammer Kaddafi halkı tarafından linç edilereköldürülmüştür.

Türkiye ne yazık ki bu iç savaşta da kanın durması içinbaş rol oynaması gerekirken NATO’nun yanında yeralmıştır.

2011 yılında Suriye de iç savaşa sürüklenmiştir. Bu savaşın neticesinde 500 bin kişiden fazla can kaybıyaşanmış, İslam için önemli olan beldeler harabeyedönmüştür. 6.5 milyon insandan fazlası vatanlarını terkedip mülteci konumuna düşmüştür.

Türkiye bu savaşta da kendisine verilen vazifeyi yerinegetirmiştir.

Yahudileri kurtaran Türk diplomatlar için Üstün Cesaretmadalyası dönemin başbakanına takdim edilmiştir.Burada bir tutarsızlık var değil mi? Müslümanlarınkanları dökülürken bu cesareti gösteremeyen eskimücahit abilerimiz yahudiler için üstün cesaretmadalyasını almaya hak kazanıyorlar.

Mesele madalya ve ödül ise yaptırılır.

Hiçbir Halife döneminde bu kadar Müslüman kanınındökülmesine müsade etmez, müsade etmeye kalkacakolursa da halkı der ki “Sen ne yapıyorsun? Kardeşlerinorada can verirken senin burada ne işin var? Kalk veonlara yardım et. Kardeşlerin, kutsalların için canındanmalından ve rahatından fedakarlık yapamıyorsan kusurabakma senden Halife olamaz.”

Rabbim bizleri zalimlerin zulmünü engellemede veonlara döktükleri her bir masum kanının hesabınısormakta memur kılsın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sinan Şen Arşivi
SON YAZILAR