Filistin'e destek sürüyor

Filistin'e destek sürüyor
Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, Gazze'ye hava saldırıları düzenleyen İsrail'i protesto etti. Gençlik Kolları Başkanı Recep Turan, zulme sessiz kalmayacaklarını söyledi

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı’ndan Mevlana Caddesi boyunca sloganlar atarak yürüyen grup, Zafer Meydanı'nda toplandı. Bayanların da katıldığı gösteride Filistin bayrakları açıldı. Kalabalık, “Mehmetçik Gazze’ye", "Kahrolsun İsrail", "Hamasa Selam Direnişe Devam” sloganları attı. Daha sonra Zafer'de bulunan saatin üzerine iki adet büyük Filistin Bayrağı yapıştırıldı. Grup adına konuşan Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Turan, “Dünyanın gözü önünde işlenen cinayetlerin sembolü haline gelen Filistin ve kuşatma altında bulunan Gazze, yeni bir hava saldırısı ile karşı karşıya kalmış bulunmaktadır. Eli kanlı, gözünü kan bürümüş Siyonist İsrail, savunmasız Gazze halkına orantısız güç kullanarak uçaklar ve füzelerle yeni bir saldırı başlatmış, onlarca Filistinli kardeşimizi şehit etmiş ve yüzlercesini de yaralamıştır. Hedeflerine ulaşmak için her yolu mübah sayan gözü dönmüş katilleri, her zaman olduğu gibi bugün de lanetliyoruz. Suriye’de yaşananları da lanetliyoruz" dedi. Filistin halkının yanında olduklarını dile getiren Turan, “Siyonist İsrail, dünyanın gözünün içinde baka baka soykırım uygulamaktadır. Hedeflerine ulaşmak için her yolu mubah sayan gözü dönmüş katillere karşı her zaman olduğu gibi bugün de lanet yağdırıyoruz. Ey Filistin halkı direnin, sabredin yanındayız çünkü Gazze Konya'dır. Konya Gazze'dir. Bizler biliyoruz ki, müminler ancak kardeştirler. Ey Mescid-i Aksa'yı yıkmaya çalışan Siyonistler, ey gözünü kan bürümüş katiller, zannetmeyin ki zulüm ile payidar olunur. Bir gün gelecek bir Musa sizi bulacak. Hakk’ın hakim olduğu yeni bir dünya mutlaka kurulacak. Ve o zaman arkasına saklanacak bir kaya dahi bulamayacak ve helak olacaksınız” diye konuştu.
MÜSLÜMANLAR BATIDAN DESTEK BEKLEMEYİN
Müslüman ülkelere de seslenen Turan, “BM, Avrupa Birliği ve NATO dediğiniz güçler ABD ve İsrail'in adeta maşası olmuş hatta silahlı gücü haline gelmiştir. Bunlardan bize hiçbir zaman hayır gelmedi, gelmez de. Bırakın bu Haçlı maşalarını. Merhum Erbakan Hocamız 40 yıl boyunca 'İslam Birleşmiş Milletleri'ni kuralım' diye haykırdı tüm İslam alemine. Dünyanın dört bir yanında Müslüman kanı akarken, soykırım yapılırken, daha ne kadar sessiz kalacaksınız? Ne zaman kuracaksınız? İslam Nato'sunu? Kimden niçin korkuyorsunuz? Unutmayın ki tek güç ve kudret sahibi yalnızca Allah'dır” ifadelerini kullandı. Zulmün her zaman karşısında durduklarını belirten Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları Başkanı Recep Turan, “Kınama da neyin nesiymiş. Bunca yıldır kınadınız da ne oldu. Zaten dünyanın gözünün içine baka baka bu zulümleri işlemiyorlar mı? Artık eyleme geçme zamanı müeyyide uygulama zamanı çoktan geldi de geçiyor bile. Akan kanın durması için ne gerekiyorsa yapınız. Bu millet tereddütsüz arkasında duracaktır. Allah'tan korkan yarattıklarından korkmaz. Biz Sultan Fatihler'in, Abdülhamit Hanlar'ın, Selahattin Eyyubiler'in torunlarıyız. Elimiz kolumuz bağlı durmak bizlere yakışmaz. Çünkü şanlı tarihimizde kim olursa olsun haksızlığa ve zulümlere asla boyun eğmedik, kime zulüm yapılırsa yapılsın hep karşısında dimdik durduk” dedi.

'HAKKI HAKİM KILACAK YENİ DÜNYA KURACAĞIZ'

Müreffeh bir dünya için yapacaklarını da dile getiren Turan, “Biz Saadet Partisi Gençlik Kolları bin yıllık tarihimizde dünyaya adelet, huzur ve refah dağıtmış bir ecdadın torunlarıyız. Bize düşen Hakk’ın hakim olduğu müreffeh yeni bir dünyayı kurmaktır. Bunun için de, bu güne kadar dünyanın neresinde olursa olsun hiçbir zulme sessiz kalmadık, kalmayacağız. İslam Birleşmiş Milletleri'ni kuracağız. İslam Savunma Paktı'nı kuracağız. İslam Ortak Pazarı'nı kuracağız. İslam Ortak Dinarı'nı çıkaracağız” diye konuştu. Yapalan konuşmanın ardından grup üyeleri ABD ve İsrail Bayrakları'nı yakarak gösterilerine son verdi.

merhabahaber.com MUSTAFA ÖZÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.