Filistin Büyükelçisi’nden Büyükşehir’e ziyaret
Yayınlanma:
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Konyaya gelen Filistinin Ankara Büyükelçisi Nabil Mağruf, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyüreki ziyaret etti.
Türk halkının Filistin’in her zaman yanında olduğunu vurgulayan Büyükelçi Mağruf, kendilerine verilen destek nedeniyle teşekkür etti. Konya’ya gelmekten memnuniyet duyduğunu kaydeden Büyükelçi Mağruf, şehre her gelişinde yaşanan gelişimin dikkatini çektiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, Konya halkının dünyada yaşanan gelişmelere karşı duyarlı olduğunu belirterek, Filistin halkının her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Başkan Akyürek, ziyaretin sonunda Büyükelçi Mağruf’a Mesnevi ve ebru tablo hediye ederken; Büyükelçi Mağruf da Başkan Akyürek’e çeşitli hediyeler verdi.
Başkan Akyürek, ziyaretin sonunda Büyükelçi Mağruf’a Mesnevi ve ebru tablo hediye ederken; Büyükelçi Mağruf da Başkan Akyürek’e çeşitli hediyeler verdi.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.