Eski Dostlukları Özledi, Şarkı Yaptı

Eski Dostlukları Özledi, Şarkı Yaptı

Söz yazarı ve bestekar Fatih Aydın, son şarkısı ’Masa’yı insanların birbirlerinden uzaklaştıklarını gördüğü için kaleme aldığını açıkladı.Söz yazarı ve bestekar Fatih Aydın yeni çektiği masa klibi hak...

Söz yazarı ve bestekar Fatih Aydın, son şarkısı ’Masa’yı insanların birbirlerinden uzaklaştıklarını gördüğü için kaleme aldığını açıkladı.

Söz yazarı ve bestekar Fatih Aydın yeni çektiği masa klibi hakkında açıklamalarda bulundu. Aydın, ’Masa’ adlı şarkısını ortaya çıkarırken hayatın içerisinde insanların konuşamadıkları ve bir araya gelemedikleri için birbirlerinden uzaklaştıklarını fark ederek bu şarkıyı kaleme aldığını belirtti.

Klibin çekim aşamasında Yönetmen Şahin Yiğit’e "Öyle bir klip çekelim ki herkesin bir masanın etrafında toplandığı ve tüm dertlerini unuttuğu bir yer olsun" dediğini dile getiren Aydın, "O da sağ olsun böyle bir ortam bize hazırladı ve klibimizi çektik. Aslına bakarsanız günümüzde ülkelerin bile toplanıp meseleleri bir masanın etrafında konuşarak çözmeye çalıştıklarını görürüz ama biz bireyler artık iş yaşamına ve hayatın keşmekeşine kendimizi öyle bir kaptırmışız ki bazen ailemizi bile unutur olmuşuz onun içindir ki bu benim hayalimdir keşke böyle bir sihirli masa olsa ve bütün dargınları barıştırıp dostlukları pekiştirse’’ dedi. Fatih Aydın mizaç olarak yardımı ve sosyal sorumluluk projelerini seven maddi manevi elinden gelen her türlü desteği esirgemeyen biri olduğunu söyleyerek "Bu çerçevede ’Şiirden Şarkılar’ adlı albümümün bütün gelirini fahri olarak sürekli projelerinde ve yaptıkları etkinliklerde yer aldığım Umut Çocukları Derneği’ne bağışladım" diyerek açıklamalarını bitirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.