Egeli Sanatçı, Klibinde Ailesini Oynattı

Egeli Sanatçı, Klibinde Ailesini Oynattı

Denizlili genç sanatçı Ozanca, Ege’den ismini verdiği albümün çıkış parçası olan ’Erik Dalı Gevrektir’ isimli türküsünde aile üyelerini oynatırken, albüm ve konserden elde edeceği gelirin bir kısmını...

Denizlili genç sanatçı Ozanca, Ege’den ismini verdiği albümün çıkış parçası olan ’Erik Dalı Gevrektir’ isimli türküsünde aile üyelerini oynatırken, albüm ve konserden elde edeceği gelirin bir kısmını sokak hayvanları için kullanacağını söyledi.

Denizlili sanatçılardan Ozanca, yıllardır hayalini kurduğu albümünü geçtiğimiz günlerde tamamladı. Ege’den ismini verdiği albümünde Denizli, Aydın, Muğla ve Burdur yöresinden 10 türküye yer veren Ozanca, albümü için aylar süren bir çaba gösterdi. Albüm hazırlıklarını tamamladıktan sonra piyasaya süren ve imza günü de yapan Ozanca, ilk klibini de ’Erik Dalı Gevrektir’ isimli Türkiye çekti.

Denizli’nin Bekilli ilçesinde gerçekleştirilen klip çekimlerinde yerel mekanlar kullanılırken, klipte Ozanca’nın aile üyelerinin oynaması dikkat çekti. Eşi, amcası, oğlunun yanı sıra köpeğini de klibinde oynatan Ozanca klibinin büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Ege türküsüne aile sıcaklığında bir klip çektiklerini belirten Ozanca, "10 türküden oluşan albümümüzü tamamladık. Kendi ailemin de oynadığı sıcak bir klip oldu. Konusunu kendi yazdığım bir klip çektik. Klibimde ailem çok yardımcı oldu bana. Muğla, Denizli, Aydın ve Burdur türküleri var albümde. Klibimizi ise ’Erik Dalı Gevrektir’ isimli türküye çektik. Klipte amcam Baki Karpuz, eşim Neşe Kaya Karpuz, oğlum Deniz Kaya Karpuz oynadı. Hepsi çok güzel oyunculuk çıkardı. Hatta köpeğim bile oynadı. Çok güzel bir aile klibi oldu" dedi.

Ozanca, albüm ve konser gelirlerinin bir kısmını sokak hayvanları için kullanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.