Ebru Gündeş Antalya’da Sahne Aldı

Ebru Gündeş Antalya’da Sahne Aldı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) tarafından düzenlenen 12’nci Uluslararası Kongre ve Sergisi-Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri kongresinin gala gecesinde ko...

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) tarafından düzenlenen 12’nci Uluslararası Kongre ve Sergisi-Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri kongresinin gala gecesinde konser verdi.

Eşi Reza Zarrab’ın Miami’de tutuklanmasının ardından, planlanan konserlerini iptal etmeyeceğini açıklayan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, eşinin özel uçağıyla dün Antalya’ya geldi.

İLK KONSERİNİ VERDİ

Nisan ayında ilk konserini Antalya’da veren ünlü şarkıcı, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) tarafından düzenlenen 12’nci Uluslararası Kongre ve Sergisi- Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri kongresinin Gala gecesinde sahne aldı. Basına kapalı olan konseri yalnızca kongre üyeleri izleyebildi. Gündeş geceye üzerinde taş işlemeli beyaz bir elbise ile çıktı. Kongre üyelerinin ilgi ile izlediği konserde Gündeş, sevenlerine birbirinden güzel şarkıarını seslendirdi. Gündeş’e zaman zaman kongre üyeleri de eşlik etti.

KONSERLERİNİ İPTAL ETMEYECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Ünlü sanatçı, Nisan ayı konserlerini iptal edip etmeyeceği yönündeki konuya açıklık getirerek sahne çalışmalarına ara vermeyeceğini belirtmişti. Gündeş, "Sanatım her şeyin üstündedir. 9 konserimi de iptal etmiyorum" demişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.