Diva, Gayrimenkullerini Satmak İçin Marmaris’e Geldi

Diva, Gayrimenkullerini Satmak İçin Marmaris’e Geldi

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Marmaris’te sahibi olduğu denize sıfır bir arsa ile iki mülkünü satmak için iki günlüğüne Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Yaklaşık 3 saat tapu dairesinde kalan Ersoy daha...

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Marmaris’te sahibi olduğu denize sıfır bir arsa ile iki mülkünü satmak için iki günlüğüne Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Yaklaşık 3 saat tapu dairesinde kalan Ersoy daha sonra golf arabasına binerek Yat Limanı’nda turladı.

Marmaris’te lüks bir otelde bir gece konaklayan sahnelerin divası Bülent Ersoy, ilçedeki tapu dairesine giderek işlem yaptı. Ersoy’un ilçenin Taşlıca Mahallesi Kızılcagerme mevkiindeki denize sıfır 10 dönümlük arazisi ile Marmaris’teki iki mülkünü sattığı iddia edildi.

Ünlü sanatçı tapu müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Yat Limanı’na giderek bir restoranda yemek yedi, daha sonra alışveriş için çanta dükkanına girdi. Burada çanta siparişi verip bin 500 lira değerinde 2 adet anahtarlık satın alan Ersoy’un simsiyah kıyafetleri dikkat çekti. Ersoy, tüm ısrarlara rağmen söz konusu mülklerini sattığı iddialarının doğruluğunu teyit etmeyi amaçlayan sorularını yanıtsız bıraktı. Daha sonra golf arabasına binen sanatçıyı gören hayranları özçekim yapmayı ihmal etmedi. Ersoy, öğleden sonra İstanbul’a gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.