Muhammet Gümüş

Muhammet Gümüş

Cihanbeyli'de Başkan Kale'nin misyonu önemli

Cihanbeyli'de Başkan Kale'nin misyonu önemli

Siyaset gündeminde Ülkemizi etkileyen ve ciddi derecede ilgilendiren birçok konu gündem ötesine çıkadursun yakın gelecekte en çok konuşulacak gündemin başında da 2019 Martında yapılacak yerel seçimler olacak.

Onun için artık Belediyeler 4.5 yıllık hizmetlerini harmanlayarak kamuoyuna paylaşmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan Meram Belediyesinin muhteşem lansman ve bilgilendirmesinin ardından dün de şehrimizin önemli ilçelerinin başında gelen Cihanbeyli'de Başkan Mehmet Kale 4,5 yıllık hizmet süresinde yaptıklarını ve görev süresi tamamlanıncaya kadar yapacaklarını paylaştı.

Cihanbeyli'ye daha önceleri de gidip gelmiş ve hizmetleri yerinde görmüş biri olarak bu gidişte yapım aşamasında olanların tamamlandığını görmek mutluluk verdi.

Gerçekten Başkan Mehmet Kale Cihanbeyli'ye değer katmaya devam ettiğini göstermiş oldu. Özellikle bir dönem bataklık bölgesi olarak bilinen ancak bugün üzerinde 15 Temmuz Şehitler Parkının bulunduğu alandaki faaliyetler ve yatırımlar Konya Ankara karayolu üzerine daha cazibeli hale getirmiş.

Dün Cihanbeyli'de gerçekleşen programa Başkan Mehmet Kale ve ekibi çok iyi hazırlanırken Başkan bizleri her zamanki sıcaklığı ve samimiyeti ile karşılayarak yaptıklarını ve yapacaklarını tüm içtenliği ile paylaştı.

30 Mart 2014'den itibaren hizmete başlayan ve bugüne kadar dur durak dinlemeden söz verdiklerinin yanısıra söz vermediği birçok hizmetleri de yapan Başkan Mehmet Kale, 4,5 yıla sığdırdığı hizmetleri özetleyerek anlattı.

Ancak bu hizmetleri gerçekleştirirken üstlendiği misyonun bilinci ile bölgenin hassas yapısı ve etnik kimliği ile hareket eden sevgili başkan, çok önemli bir denge unsuru olarak kimliğe bakmadan herkesi kucaklayarak sosyalliği ile birlik ve beraberliği sağlamış.

Belediyeyi memur zihniyetinin ötesinde ticaret mantık ve anlayışı ile yöneterek ilçeye neler kazandırabilir nelerden faydalandırabilirimi ilke edinen Başkan'ın Cihanbeyli için önemli bir misyonunun olduğunu görmemek mümkün değil.

Ekibi ile birlikte gece gündüz ayrım yapmaksızın hizmeti sürdüren ve üstlendiği misyonu “Sevgi ile Birlik ve Beraberlik” olarak yorumlayan Belediye Başkanı Mehmet Kale, yeni dönemde görev verilmesi halinde ilçeye ekonomik dokunuşların da yer aldığı birbirinden önemli projelerinin olduğunun altını çizdi.

Göreve gelmeden önce verdikleri sözlerin içinde yerine getirmedikleri hiçbir şeyin kalmadığını hatta söz vermedikleri hizmetleri de yaptıklarını mutlulukla ifade eden Başkan, 2019 seçimlerinde görev alması durumunda yapacaklarını da profesyonelce hazırlıyor.

Bu nedenle ve en önemlisi Başkan Mehmet Kale'nin üstlendiği misyonu başarıyla sürdürmesi için yeni dönemde de var olması gerektiğine inanıyorum.

Çünkü ilçenin ekonomik dokunuşları içerisinde yer alan OSB proje ve yapılandırmasının yanısıra kaplıca ve tuzla tedavi rehabilite merkezi gibi ilçeye yatırım çekecek ve kazanç sağlayacak projelerin de hayata geçmesi gerekiyor.

Bölge tarımı için planlanan farklı projelerin içinde bulunan seracılık ise kendi başına apayrı bir içeriğe sahip.

Bu anlamda ben Başkan Mehmet Kale ve muhteşem ekibini kutluyor, yeni dönemde de hizmetlerini görmeyi umut ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Gümüş Arşivi
SON YAZILAR