Ali Ayata

Ali Ayata

Bir adam Mustafa Kamalak'ın vefası

Bir adam Mustafa Kamalak'ın vefası

Suriye ile iyi ol dedi, ESAT yandaşı dediler. İran’a ile ilişkileri düzelt dedi ŞİA’cı oldu. Irak ile komşu ilişkilerini düzelt dedi, Saddam’a destek veriyor dediler. Bunları derken ABD ile İSRAİL Sünni mi dedi, ülkeyi karıştırıyorsun dediler.  Cizre’ye gideceğim dedi, ölüm belgesinin imzasını aldılar. Velhasıl, Velkelam Milli Görüş Davasının başından bir Prof. Dr. Mustafa Kamalak geçti.

Yüksek istişare kurulunun kararı ile yeni aday geçtiğimiz günlerde açıklandı.  Yeni başkan adayı camiaya ve dava mensuplarına hayırlı uğurlu olsun.

Kendisinin de dediği gibi; Allah’ın taktiri ve Milli Görüşçülerin teveccühü ile Saadet Partisi’nin Genel Başkanı oldu. Ve yine teveccüh sahiplerinin önerisi ile vitrin değişikliğine müsaade eden bir Mustafa Kamalak var.

Bu tevazu kişiliği ile Saadet Partisi’ne yakışmış bir genel başkan yine tebessümler ile görevini teslim ediyor.  Rahmetli Erbakan hocadan sonra günümüze kadar genel başkanlığı layıkıyla yerine getiren Prof. Dr. Mustafa Kamalak’tan doğrudan taviz vermedi, dünyevi tekliflere boyun eğmedi. Bugün bu ülkede bir makama sahip olanlara ulaşmak zor iken bu davanın liderine ulaşmak o kadar kolaydı. Aradığınız zaman her zamanki nezaketi ve hoşgörüsüyle cevap veren ve aynı tevazu ile muhabbet eden bir dava lideri, bir genel başkan, bir Mustafa Kamalak var.

Doğruyu söylemekten çekinmeyen ve beni “Kur’an ve Sünnete” göre eleştirin diyen davanın lideri  her zaman dikkatle takip edilen biri oldu. Kısacası vefa ve tevazunun da lideri olarak hatırlayacağımız Mustafa Kamalak 30 Ekim itibariyle görevini yeni genel başkan adayına teslim etmiş olacak.

Şunu da biliyoruz aslında Milli Görüş hizmetinde zamanın, mekanın, yaşın, hiçbir önemi yoktur. Esas olan hakkı savunabilmek ve HAK sahiplerinin sesi olabilmek.  Bu sebeple Mustafa Kamalak Bey’in önüne mezar taşını dikseler bile bu davadan dönmeyeceğini ve hizmet edeceğini biliyoruz.

Hukukçu bir genel başkan gidiyor diye de erkenden sevinmesinler. Malumunuz önümüzdeki süreçte Başkanlık ve Anayasa değişikliği var.  Bu süreçte de yılların siyaset tecrübesi, anayasadaki çalışmaları vesilesi ile de her zaman hukuksuzluğun karşısında da duracağından eminiz.

Bu vesile ile Mustafa Kamalak Bey’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eder kendilerinden razı olduğumuzu belirtir yeni hizmet ve görevlerinde başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Ali Ayata Arşivi
SON YAZILAR