BAL'ın en iyisi biziz

BAL'ın en iyisi biziz

Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, "Şampiyonların tamamı 3. Lig'e çıkmalıydı. Play-off sistemini doğru bulmuyorum. BAL'ın en iyi takımı biziz. Bütün otoriteler bunu onayladı" dedi

Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 sezonunu değerlendirdi. Ligin en iyi takımlarından birini kurduklarını belirten Solak, finallerde bireysel ve taktiksel hatalardan dolayı çok yaklaşılan 3.lig'e çıkılamadığını söyledi.Gelecek sezon için hedeften sapma olmayacağının sinyallerini veren Solak, kenetlenerek yürümeye devam etmeyi hedef gösterdi. Solak ayrıca tesisleşme ve kurumsallaşma adına elde edilen kazanımlardan bahsetti.

İYİ TAKIM KURDUK

Bireysel ve taktiksel hatalardan dolayı, sonuna kadar aralanan 3. Lig kapısından giremediklerini belirten Başkan Nafiz Solak, "İyi bir takım kurduk. Yüzde seksen transferlerimizde başarılı olduk. Ligi iki hafta önceden şampiyon olarak bitirdik. TFF'nin play-off uygulaması bizim şanssızlığımız oldu. Şampiyonların tamamı 3. Lig'e çıkmalıydı. Play-off sistemini doğru bulmuyorum. Kırıkkale maçında çok iyi oynadık. Bireysel defans hataları ve hakemin maçın ağırlığını kaldıramamasından dolayı çok farklı kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. İkinci maçta ilk maçta olduğu kadar iyi oynayamadık. Erken gelen golle demoralize olduk. Rakibin daha istekli olması bizim oyun kurmamızı engelledi. Son on dakikada bile çevirebileceğimiz maçta net pozisyonları değerlendiremedik. Forvetin defalarca gol kaçırması, bazı topların direkten dönmesi neticesinde 3. Lig nasip olmadı. Her iki maçta da acemice yenmeyecek goller yedik" dedi.

BÜYÜK SES GETİRDİK

Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, Bölgesel Amatör Lig'in en iyi takımı Sarayönü'nün olduğunu belirterek,  "Bundan son yönetim kurulumuzla değerlendirme yapıp yol haritamızı belirleyeceğiz. Bölgesel Amatör Lig'in en iyi takımı biziz. Bütün otoriteler bunu onayladı. Kazanamasak da bu küçük ilçenin oynadığı iki play-off maçı büyük ses getirdi. Bu futbol geleneğinin kenetlenerek aynı şekilde devam ettirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir başarı yakalandı. İnsanlar kenetlenerek aynı hedefe yürürse başarı gelir. İstedikten sonra başarılabilir. Tarihimizde ilk devam böyle büyük bir başarı yakaladık" şeklinde görüş belirtti.

SPOR ŞEHRİYİZ

"Her kararımızı yönetim ile aldık" diyen Başkan Solak, konuşmasını şu cümlelerle sonlandırdı: "İlk defa futbolcularla sözleşme imzaladık ve tüm taahhütlerimizi yerine getirdik. Hesap hareketlerinin tamamını banka üzerinden gerçekleştirdik. Elden tek kuruşluk ödeme yapmadık. Gelirlerin tamamını makbuz karşılığı kulüp hesabına aktardık. Belediyemize yeni bir otobüs kazandırdık. Bir sentetik saha yaptırdık. Yeni tribün yaptırdık. Futbolcuların konaklama tesisini tepeden tırnağa yenileyerek otel standartlarına getirdik. Kapalı spor salonumuzu yeniledik. Uzun bir aradan sonra ikinci kez yönetimde iki bayan arkadaşımız yer aldı. Sarayönü Belediyespor'u futboldan ibaret olmaktan çıkardık. Bünyemizde 220 lisanslı sporcumuz var. Karate milli takımına sporcu gönderdik. Halk oyunlarında il birinciliği kazandık. Halk oyunları ekibimiz, bu ay içerisinde Türkiye şampiyonasına katılacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.