BAL'da hedef galibiyet

BAL'da hedef galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor, yarın ligde 12.hafta maçına çıkacak. Akşehirspor, Eğirdirspor'u ağırlarken Sarayönü Belediyespor ise Isparta Davrazspor'a konuk olacak.

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor, yarın ligde 12.hafta maçına çıkacak. Akşehirspor, Eğirdirspor'u ağırlarken Sarayönü Belediyespor ise Isparta Davrazspor'a konuk olacak. Eğirdirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Akşehirspor teknik direktörü Mustafa Yağar, 3 puanı almak için sahaya çıkacaklarını belirtirken Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Niyazi Kart Isparta Davrazspor maçıyla ilgili, Davraz'ın lobisini yenmeleri halinde galibiyete uzanan taraf olacaklarını ifade etti.

RAHAT BİR NEFES ALACAĞIZ

Geçtiğimiz hafta ligin dibine demir atmış konumda bulunan Akıncılarspor'u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 yenmeyi başaran Akşehirspor'da Eğirdirspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar bugün gerçekleştireceği antrenmanla birlikte maç saatini beklemeye başlayacak. Mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Akşehirspor teknik direktörü Mustafa Yağar, "Yarın kazanmak için sahaya çıkacağız. Amacımız 3 puan. 3 puanı aldığımız takdirde rahat bir nefes alacağız" dedi.

2 OYUNCU CEZALI

"Geçtiğimiz hafta 2 oyuncum kırmızı kart gördü" diyen Mustafa Yağar, "Mustafa Aksoy ile Veysel Karadağ takım adına çok önemli oyuncular. Yarın onların yerine oynatacağım oyuncular sahada olumlu işler yaparlarsa galibiyete uzanacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Yağar, Eğirdirspor maçında da cezasından dolayı tribünlerde olacağını da sözlerine ekledi.

RAKİBİ TANIYORUM

Tavşanlı Linyitspor'u 3-1 yenerek zirveye gözünü diken Sarayönü Belediyespor'da keyifler yerinde. Yeşil-siyahlılar bugün Davraz'a hareket edecek. Davrazspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Niyazi Kart, "Rakibi yakından tanıyorum. Daha önce Serik Belediyespor'un başında ikende Davraspor ile oynamıştım. Gerçekten lobisi güçlü olan bir takım. Davrazspor'un lobisini yenersek 3 puan bizim" şeklinde görüş belirtti.

LİDERLE 7 PUAN FARK VAR

Liderle aralarında 7 puan farkının olduğunu kaydeden Niyazi Kart, "Yarın Davrazspor'u yenersek puan farkı 4'e inecek ve liderlik hesaplarını yapacağız. Davrazspor ile haftaya oynayacağımız Serik Belediyespor'u yenerek zirve takibini sürdürmek istiyoruz. Devreyi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.