Avcan Ford Trucks hizmette

Avcan Ford Trucks hizmette
Ford Cargo müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmeti verecek 'Nadir Avcan Ford Trucks', Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı

Nadir Avcan Ford Trucks, düzenlenen tören ile açıldı. Adana Çevre Yolu üzerinde yaklaşık 2 bin metrekarelik kapalı alanda yeni 4S konseptli tesisini hizmete açılan Ford Trucks bayi, müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci eli kapsayan entegre hizmeti vererek. Açılış törenine Vali Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ile Ayşe Türkmenoğlu, KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Törende bir konuşma yapan Nadir Avcan Ford Trucks sahibi Nadir Avcan, törene katılanları görmekten mutluluğu belirterek, "Ne kadar mutluyum ki tüm sevdiklerim burada , devlet büyüklerimiz burada, daha ne isteyeyim" dedi ve duygulanarak konuşmasını sonlandırdı. Daha sonra kürsüye gelen Ali Koç, ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için “Ford Trucks” konsepti altında başlattıkları yeni yapılanmaya devam ettiklerini söyleyen Ali Koç, “Ford Trucks bayilerimiz; satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini tek çatı altında birleştirerek büyüyor. Yapılan bu açılışla birlikte yıl sonuna kadar 4S konseptine sahip bayi sayımız 25’e ulaşacak” dedi.

NADİR AVCAN MARKAYI İYİ TEMSİL EDİYOR

Konya’nın en etkin bayisi olarak nitelendirdiği Nadir Avcan’a teşekkür eden Ali Koç, 2013 yılında teşkilata dahil olan Nadir Avcan bayinin, günümüzde Ford markasını Konya bölgesinde en iyi şekilde temsil ettiğini ve işlerini, ağır ticari hizmeti verecek olan Ford Trucks 4S tesisiyle büyüttüklerini belirtti. Türkiye’nin kendi motorunu üreten ilk kamyon üreticisi olarak, bin 400 kişiyi istihdam ettiklerini ifade eden Koç, "1.1 milyon metrekare alana sahip olan İnönü fabrikamızda, 55 yıllık tecrübemizle bugüne kadar 180 binin üzerinde kamyon ürettik. 2010 yılında ortağımız Ford Motor Company ile Global Cargo anlaşmasını imzaladık. Bu anlaşmayla, 3 kıtada toplam 60 ülkenin kamyon özelinde kamyon satış distribütörlerini atadık" dedi. KTO Başkanı Selçuk Öztürk de Konya'nın gelişmekte solan sanayisinden ve ihracat rakamlarından bahsederek, "Marmara'daki ekonominin artık Orta Anadolu'ya kayması gerekir. Ford Otosan'ın da bunu dikkate alması gerekiyor" diye konuştu. AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez de Konya'nın otomobil ve kamyon üretme kapasitesinin olduğunu fakat sadece bir organize gerektiğini belirterek "Pazar olmaktan bıktık, üretim istiyoruz" dedi ve Ali Koç'tan Konya'ya bir yatırım için söz istedi. Daha sonra açılış, protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Protokol üyeleri ve misafirler tesisi inceledi. Açılış sonrası misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum