Arsenal'in yeni hedefi Salih Uçan
Fenerbahçe ve Türk futbolunun bir numaralı yıldız adayı Salih Uçan, yetenek avcısı Fransız teknik adam Arsene Wenger'in radarına yakalandı.
Arsenal'in tek patronunun, eski öğrencileri olan ve halen Londra kulübünde oyuncu izleme komitesinde yer alan Gilles Grimandi ve Martin Keown'a uzun süredir Salih'i izlettirdiği ortaya çıktı. Takım kaptanı Fabregas'ın Barcelona'ya dönmesinin ardından orta sahasına yaratıcı bir oyuncu arayan Arsene Wenger'in Salih için scout ekibinden olumlu rapor aldığı öğrenildi. Arsenal kulübü ara transferde Fenerbahçe'nin transferinden son anda vazgeçtiği Belhanda'ya da talip olmuş ve 10 milyon Euro teklif etmişti. Fenerbahçe cephesinde ise Salih Uçan için gelen tekliflerin rakam ne olursa olsun reddedileceği konuşuluyor.
OĞUZHAN'I KAPTIRMIŞTI
Arsenal, Salih Uçan'ın peşine düşürken, sezon başında Salih gibi orta sahada oyunu domine edebilme özelliğine sahip bir başka Türk gencini Beşiktaş'a satmıştı. Arsenal Akademi'de yetişen Oğuzhan Özyakup'un 500 bin Euro karşılığında Beşiktaş'a transferine "Evet" diyen Arsene Wenger, şimdi Fenerbahçe'nin değer biçemediği Salih'in peşine düştü. 15 yaşında Arsenal alt yapısında ilk kez forma giyen Oğuzhan ise Beşiktaş'ın bu sezon Olcay ile birlikte parlayan ismi olmayı başardı.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.