Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu Eskil'i ziyaret etti

Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu Eskil'i ziyaret etti

Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, Eskil Kaymakamı Deniz Zeyrek ve Belediye Başkanı Şerafettin Meral'i makamında ziyaret etti.


Vali Alimoğlu, Aksaray Jandarma Komutanı Albay Hayati Kasım, Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf İnceer, Sağlık Müdürü Dr. Akın Südemen, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, Tarım Müdürü Recep Öztorun ile birlikte Eskil'e gitti. 
İlçede incelemelerde bulunan Kaymakam Zeyrek'ten bilgi alan Alimoğlu, ilçedeki kamu kurum ve kuruluş amirlerine sıkıntılarının olup olmadığını sordu. 
Aksaray'da hep birlikte iyi işler yapacaklarına inandıklarını belirten Alimoğlu, ''Aksaray'da göreve başladıktan sonra başta ilçelerimiz olmak üzere tanımak, tanışmak için ziyaretlerimize başladık'' dedi. 
Alimoğlu ve beraberindekiler daha sonra Eskil Belediye Başkanı Meral'i ziyaret ederek belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı. 
İlçenin talep ve isteklerini not alan Alimoğlu, Selçuklu dönemi eserlerinden olan ve restorasyonu yapılması istenen tarihi Ulu Cami'de incelemelerde bulundu. 
Alimoğlu, Eskil 75. Yıl Lisesini ziyaret ederek, kız çocuklarının okutulması için Kaymakamlık tarafından yaptırılan 100 kişilik kız öğrenci yurdunu inceledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.