Adebayor’dan Manchester City’ye gönderme
Premier Lig’de hafta sonunda Totenham, kendi evinde Manchester City’yi ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren Totenham ile şampiyonluğu kovalayan Manchester City arasındaki maçtan önce, Totenham’lı Adebayor, eski takımıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Adebayor, City oyuncularının aralarında kavga etmeye meyilli olduklarını öne sürdü.
Bir dönem Manchester ekibinin formasını giyen Adebayor, City'li oyuncuların aralarında kavga etmeye fazlasıyla meyilli olduğunu öne sürdü.
İngiltere’nin önemli gazetelerinden birine konuşan Adebayor; "City forması giydiğim dönemde, ne zaman işler kötü gitse oyuncular arasında tartışma ya da kavga çıkardı. Sahamızda üzerlerine cesaretle gidersek dengelerini bozabiliriz" diyerek Manchester City’li oyunculara taş attı.
Tottenham'ın ilk 4'e gireceğine inandığını söyleyen Adebayor, Avrupa Ligi'nden elendikten sonra tüm dikkatlerini Premier Lige verdiklerini dile getirdi.
Premier Lig’de şampiyonluğa koşan Manchester United hafta içinde West Ham’la 2-2 berabere kalarak güvenini kaybetti, aradaki 12 puanlık fark çok olsa da Manchester City inançlı oynuyor. Diğer taraftan Totenham, Arsenal ve Chelsea arasında müthiş bir 3. Lük mücadelesi yaşanıyor. 1 maç eksiği bulunan Tottenham, Arsenal'i 2 puan gerisinden 5. sırada takip ediyor.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.