‘5 yılda 5 milyon ağaç projesi’

‘5 yılda 5 milyon ağaç projesi’

MHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, SGK, İl Tarım Kredi Kooperatifleri, İl Özel İdaresi, TCDD ve Tarım İl Müdürlüğünü ziyareti etti.

Ziyaretleri sırasında kurum ve kuruluş çalışanlarıyla bir araya gelen MHP Adayı Çay, çalışanlara yerel seçimlerden sonra göreve gelmeleri halinde hayata geçirecekleri projeler ve hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kentleşme ile ilgili projeleri hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Çay, “Konya’da imarlı kentleşmeden vazgeçildiği için gecekondu sayısı gün geçtikçe artıyor. Biz 20 yıldır uygulanmayan imar planını yönetime geldiğimiz takdirde uygulamaya koyacağız, hava kirliliğini önlemek açısından yalıtım konusu ve doğalgaza geçmek çok önemli. Bunun yanı sıra 5 yılda 5 milyon ağaç projemiz de var” dedi.
Çay ayrıca turizmden gelir elde etme noktasında da yeterince çalışma yapılmadığını da belirterek, turizmi canlandırmak için önemli projelerinin bulunduğuna vurguda bulundu.
Meram’da 20 yıl içinde yapılamayanları yapmak için belediye başkanlığına aday olduğunu belirten MHP Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel ise 29 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelmeleri halinde “Meram Bağları Rekreasyon Projesini uygulamaya sokacağız. Meram bağlarına, mevcut yeşil örtüyü iyileştirmek kaydıyla her türlü eğlenmenin, dinlenmenin, kongrelerin yapılacağı, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yapılabileceği, spor etkinliklerinin yapılacağı yapılar inşa edeceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.