Zamlar zarar veriyor!

Zamlar zarar veriyor!

Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada son dönemde yapılan zamların ülke insanına büyük zarar verdiğini söyledi.

AKP'nin ekonomi anlayışı toplumun taleplerine cevap verecek yeterliliğe sahip olmadığına ilişkin değerlendirme yapılıyor. 

AKP'nin ekonomi modelinin milleti fakirleştirdiği ifade edilirken iktidar ise ekonomik kriz yokmuş gibi hareket ettiği ifade ediliyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabı twitter üzerinden AKP'nin ekonomi anlayışını eleştiren bir paylaşım yaptı.

AKP'nin ekonomi uygulamalarında yasakçı bir anlayışa neden olan adımlar attığını dile getiren Karamollaoğlu, "İktidar, içinde bulunduğumuz krizden çıkmanın yollarını arayacağına, yasaklar ve baskı ile iktidarda kaldığı süreyi uzatma derdinde. Bakınız her hafta gündeme getiriyoruz ekonomimizin hali ortada. İktidar pembe tablolarla ekonomiyi iyi göstermeye çalışsa da gidişat iyi değil" dedi.

AKP'nin özellikle son dönemde uygulamaya koyduğu zamların millet için dayanılmaz hale geldiğini ifade eden Karamollaoğlu, "İğneden ipliğe gelen zamlar ortada. En son Pazartesi günü; motorinin litre fiyatına 17 kuruş, benzinin litre fiyatına ise 6 kuruş zam geldi. Dün de çaya %15 zam geldi. Bunun yanında çarşı pazarda hissedilen enflasyon açıklanan rakamların çok üstünde. Fakat bu açık gerçeğe rağmen iktidarın memura zam teklifi %4+4. İğneden ipliğe, sigaradan çaya/şekere ardı ardına gelen zamlarla, enflasyon ve yoksulluk sınırında ezilen memurumuza sunulan bu rakam zam teklifi değildir, olsa olsa zam tiyatrosudur" değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca hükümetin bu denli zamlara rağmen memurlara yönelik uygun gördüğü düşük zam teklifini de eleştiren Karamollaoğlu, "Kimsenin memurumuzu bu tiyatroda figüran olarak görme hakkı yoktur" şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.