Yakup Yıldırım yeniden göreve seçildi

Yakup Yıldırım yeniden göreve seçildi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Tek liste ile gidilen Genel Kurul Toplantısı’nda mevcut Başkan Yakup Yıldırım güven tazeledi. Genel kurul sonrasında yeni yönetim de belirlendi. ASKON Konya Şube Binası’nda gerçekleşen Genel Kurul’a çok sayıda ASKON üyesi katıldı. Divan heyetinin kurulması ve faaliyet raporunun okunması ile başlanan Genel Kurul’da Divan Başkanlığı’nı Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya Mızrak yaptı. Genel Kurul’da konuşan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, görevi bırakan yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni göreve başlayacaklara başarılar diledi.

VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK

Yıldırım, “Gelenek haline geldiğimiz ‘Pazartesi Sohbetleri’ programlarımız ile Pazartesi, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ile alanında uzman isimleri buluşturduk ve önemli konular hakkında bilgi alışverişi sağladık. Bunun yanı sıra belirli aralıklarla Türkiye ve dünyaca ünlü birçok isimi Konya Şubemizde misafir ederek, konferans ve paneller gerçekleştirdik. Sosyal olarak da çalışmalarımız aksatmadık. Yurt içi ve yurt dışı onlarca iş gezisi organize ettik. Konya’dan ASKON çatısıyla seyahate gidenlerin gidilen bölgede ticari çalışmalar yapmasını sağladık. Fuar gibi uluslararası organizasyonlara geniş çaplı katılım sağladık. İş dünyası ile alakalı çalışmalar yaparken sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmedik. Şubemizde ‘Hayır Kasası’ çalışması başlattık. Yönetimimiz ve üyelerimizin yaptığı nakdi yardımları toplayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ramazan’da çeşitli yardım kampanyaları organize ettik. Okul, rehabilitasyon merkezleri ve engellerin eğitim gördüğü çeşitli yapıların tefrişlerini üstlendik. Yine Ramazan aylarında kimsesiz çocuklar ve yaşlıları iftarda ağırladık. Türkiye’ye gelen yabancı ülke yetkililerini ASKON Konya Şubemiz’de ağırlayarak Konya ve o ülke arasında ticaretin nasıl geliştirilmesi üzerine görüşmeler yaptık. Birçok işadamımız büyükelçi, bakan, ateşe ve yabancı ticaret odası başkanları ile yüz yüze görüşme fırsatı bularak taleplerini iletme fırsatı buldu” dedi.

ÇUMRA OSB’YI ŞEHRİMİZE KAZANDIRDIK

ASKON Konya Şubesi olarak Konya’nın geleceğini şekillendirecek bir yatırıma vesile olduklarının altını çizen Yıldırım, “ASKON Konya Şubesi öncülüğünde Çumra Belediyesi işbirliği ile Konya’nın en büyük organize sanayi bölgesini hayata geçirmek için proje geliştirdik ve hemen uygulamasını yaptık. 20 milyon metrekarenin üzerinde bir alana sahip olan Çumra Organize Sanayi Bölgesi’nin geliştirilmesi için önemli mesafe kat edildi. Yakın zamanda firmalarımıza arsa teslimleri yapılacak. Çumra OSB ile Konya sanayisi bugünden daha ileri seviyeye hızlı bir şekilde gelecek” diye konuştu. Yakup Yıldırım başkanlığındaki ASKON Konya Şubesi yönetiminde şu isimler yer aldı: “Ali, Baranok, Ali Süzgün, Ali Umur, Atilla Sinacı, Bayram Ali Yılmaz, Bilgehan Beyhan, Emrullah Sürücü, Fatih Çukurkavak, Halil Aytemir, Hasan Hüseyin Uyar, Hasan Hüseyin Uysal, Hasan Küçük, Hasan Özdemir, İsmail Çiçek, Kübra Atasagun, Mehmet Ali Boydak, Mehmet Ali Göktaş, Mehmet Aydın, Mehmet Camgöz, Mehmet Şen, Muhammet Akbaş, Mustafa Genç    

Mustafa Ibalı, Muaz Gülyiğit, Mustafa Selman Genç, Osman Oflaz, Ömer Faruk Konur, Rahim Küçüktopal, Sadullah Nuri Solak, Sami Başgil, Seyit Aytaş, Taner Doğan, Tuncay Temiz, Yakup Yıldırım, Yusuf Küçükbakırcı, Zafer Kapar, Zeliha Üzümcü.”

img_8154.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.