Zehir tacirlerine büyük darbe

Zehir tacirlerine büyük darbe

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarıyla gerçekleştirdiği mücadele kapsamında Konya’da birbiri ardına operasyonlara imza atarken zehir tacirlerine geçit vermiyor.

Şehir dışından Konya’ya yapıldığı tespit edilen uyuşturucu sevkiyatının peşine düşen polis, Karatay ilçesinde şüphelendiği bir otomobili durdurdu. Ekipler araç içerisinde yaklaşık 5 bin adet ecstasy olarak tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirdi. Bir de pompalı tüfeğin çıktığı araçtaki 2 kişi gözaltına alındı.

Narkotik ekipleri bu kez Ereğli Yolu’nda uyuşturucu madde taşıyabileceğinden şüphelenilen bir panelvan aracı durdurdu. Araçta arama yapan ekipler yaklaşık 9 kilogram eroin ele geçirdi.

Narkotik ekiplerinin Meram ilçesi Ateşbaz Veli Mahallesi’nde yürüttüğü saha çalışmalarında da polisin dikkatinden kaçmayan şüpheli bir otomobil durduruldu. Bu otomobil içerisinden de yaklaşık 5 bin adet ecstasy uyuşturucu hapın yanı sıra yaklaşık 500 gram skunk maddesi ele geçirildi. Araç içerisindeki 3 kişi gözaltına alındı. Şahısların üzerinden 1 adet tabanca ve 7 adet tabanca fişeği ile 32 bin lira suçtan elde edildiği belirlenen para çıktı.

7 zanlı, mahkeme tarafından tutuklandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.