Zade Vital’den cilt bakım seti

Zade Vital’den cilt bakım seti

Sağlıklı yaşam tutkunlarının dostu Zade Vital, balık kaynaklı kollajen ve patentli içeriklerle geliştirdiği yepyeni serisi Marine Kollajen ile yeni yılın gelişini kutlayarak, denizden gelen güzelliği bakım severlerin beğenisine sunuyor

Marine Kollajen, yaşa ve çevresel etkenlere bağlı olarak ciltte görülen; kırışıklık, kuruluk, cansızlık, elastikiyet kaybına karşı eşsiz içeriği “Sinerjik Sekizli” ile koruma sağlıyor. Klinik çalışmalar, Marine Kollajen kullananların yüzde 88’inde derin çizgilerde dahi gözle görülür, hissedilir azalma sağlandığını ortaya koyuyor. Zade Vital Ar-Ge Merkezi’nin Ege Üniversitesi ARGEFAR ile iş birliği içinde, etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanmış içerikler kullanarak geliştirdiği Marine Kollajen, farklı yaş ve ihtiyaçları göz önüne alarak, özgün formülasyonları bir araya getiriyor. Patentli içerikleri sayesinde ciltte sinerjik bir etki sağlayan seri; kapsül, içime hazır sıvı flakon ve toz saşe olmak üzere üç farklı formda sunuluyor.

Marine Kollajen, sığır ve diğer kollajen kaynaklarına göre vücut tarafından daha iyi emilen, cilt ile uyumlu tip 1 kollajeni daha fazla içeren hidrolize balık kollajeninden elde ediliyor. Formül, hyaluronik asit, c vitamini, çinko, biotin, kavundan elde edilen süperoksit dismutaz, elastin, üzüm çekirdeği ekstresi ve flavonoidler gibi doğal antioksidanlarla da destekleniyor.

Hidrolize balık kollajeni ile sinerjik etki sağlayan bu içerikler, ciltte azalan ve yapısı bozulan kollajenin tekrar vücuda kazandırılmasını desteklemekle kalmıyor; elastikiyet kaybı, nemsizlik, cilt tonu eşitsizliği, ince çizgi ve kırışıklıklar gibi cilt sorunlarına da ideal bir çözüm sunuyor.

1606757042-zade-vital-marine-kollajen-sa-e-169tl.jpg

KULLANANLARIN YÜZDE 88’İNDE DERİN KIRIŞIKLARDA AZALMA

İçten güzelliğin en etkili desteği Marine Kollajen, cildi içeriden besleyerek kollajen kaybına karşı etkin bir çözüm sunuyor. Etkinliği kanıtlanmış patentli içeriklerle yapılan çalışmalarda, katılımcıların yüzde 88’inde cilt kırışıklıklarında azalma sağladığı görülüyor. Klinik çalışmalar, kollajen takviyesinin ilk etkilerinin 28 günlük kullanımın sonunda görülmeye başlanacağını ortaya koyuyor. Düzenli kullanımda ise cilt kızarıklarının ve koyu leke görümünün hafiflemesinde aktif bir rol oynayan etkili içerik; cildin nem seviyesine ve pürüzsüzlüğüne de katkı sağlıyor. Zengin içeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde saç ve tırnak sağlığını da olumlu yönde etkiliyor.

1606757047-zade-vital-marine-kollajen-flakon-299tl.jpg

MARİNE KOLLAJEN GÜVENLİ KULLANIM SAĞLAR

Ege Üniversitesi ARGEFAR, Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi ve DÜAMER Doğal Ürünler Araştırma Uygulama Merkezi tarafından, dünyanın önde gelen hammadde sağlayıcılarının desteğiyle geliştirilen Marine Kollajen; alerjen, GMO ve pestisit içermiyor. Mikrobiyolojik ve ağır metal kontrolü yapılan Marine Kollajen’in üretiminde solvent de kullanılmıyor. Zade Vital, cildin ihtiyacına göre farklı formlarda ürünleri tercihinize sunuyor. Elastikiyetini kaybetmemiş, hafif cilt problemleri ve koyu lekeleri bulunan güzellik tutkunlarına, kapsül formunu öneriyor. Hafif cilt kuruluğu, ince çizgiler ve pigmentasyon başlangıcından şikayet edenlere ise 3 aylık flakon veya saşe kullanımıyla başlayarak daha sonra kapsüle geçmelerini tavsiye ediyor. Kuru ve canlılığını kaybetmiş, derin çizgilere ve koyu pigmentasyonlara sahip ciltlerde, saşe kullanımıyla başlanan sürecin 3 ay sonunda flakon ile devam ettirilmesinin etkili sonuç vereceği belirtiliyor.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.