Yakıt tasarrufu ve performansın adresi Konya’da açıldı

Yakıt tasarrufu ve performansın adresi Konya’da açıldı

Vakum Gücü Teknolojisi (VGT) Konya Bayisi Ahmet Akpınar ve Muhammet Ali Okur ortaklığında Fındık Oto Ford Özel Servis olarak Meram Sanayi’de hizmete açıldı

İçten yanmalı motorlar için geliştirilen, tam yanmaya en yakın yanma hedefli kurgulanan ve hassas fizik hesapları, vakum prensiplerinden oluşan kontrollü hava ünitesi VGT’nin Konya’da ilk ve tek bayisi Meram Sanayi Bölgesi’nde açıldı. Gerçekleşen açılışa VGT Firma Sahibi Ulaş Karasu ve Avrupa ve Türkiye distribütörü Ahmet Çopur da katıldı. Ahmet Akpınar ve Muhammet Ali Okur’un ortaklığında açılan bayide VGT ünitesinin montajı, tamir, bakım ve onarım yapılacak. Konya’da yüze yakın araçta uyguladık. VGT cihazı hakkında değerlendirmelerde bulunan İşletme Ortaklarından Muhammet Ali Okur, “VGT cihazı yaklaşık 6 yıldır kullanılan ve bugün itibariyle 60 bine yakın kullanıcısı bulunan yüksek performanslı bir cihaz. Genel itibariyle yüzde 98 memnuniyet oranı yakalayan bir cihaz. Tamamı ile yerli bir ürün. Konya’da da yüze yakın araçta denediğimiz ve başarılı bir netice elde ettiğimizi söyleyebiliriz” dedi. VGT ile nasıl tanıştıklarını aktaran İşletme Ortağı Ahmet Akpınar ise “Yakıt tasarrufu ve araçlarımızın performansını artırmak için ilk önce kendi araçlarımızda denediğimiz ve memnun kaldığımız bu ürünün daha sonra bayiliğini almaya karar verdik. Özellikle yakıt fiyatlarının bu denli arttığı bir dönemde sağladığımız bu ürün ciddi manada tasarruf ve performans sağlıyor. Tüm Konyalı hemşerilerimizi bayimize teste bekliyoruz” şeklinde konuştu.

img-8113.jpg

YÜZDE 40’A VARAN YAKIT TASARRUFU SAĞLIYOR

Yüksek yakıt tasarrufuna dikkat çeken ve geliştirdiği VGT teknolojisi hakkında değerlendirmelerde bulunan VGT Firma Sahibi Ulaş Karasu, “Dünya genelinde akaryakıt fiyatlarının yükselmesi taşımacılık sektörünü doğrudan etkiliyor. Bu artışlar araçların yakıt maliyetlerinin artmasının yanı sıra bakım maliyetlerinin yükselmesine sebep olmakta. VGT ile hedefimiz yüksek yanma verimi. Kazandığınız erken güç sayesinde alt devirleriniz canlanır, gaz pedalına çok yüklenmeden istediğiniz süratlere ulaşır, ayağınızı gaz pedalından çektiğinizde aracınız eskisi gibi yığılmadan, gazsız sürüş mesafeniz uzar. Tüm bu avantajları doğru kullanırsanız aracınızda yüzde 40'a varan yakıt tasarrufu VGT ile mümkün. VGT sayesinde motor rahatlar ve rahatlayan motor da mekanik ömür artışı kazanır” dedi. VGT’nin girdiği uluslararası testlerden de onay aldığını belirten Karasu, şunları kaydetti: “VGT girmiş olduğu uluslararası geçerlilikte testlerden de başarı ile geçmekte. Avrupa Birliği uyum mevzuatları çerçevesinde önemli bir yönetmelik olan dış gürültü emisyonlarının ölçümü, tüm üye ülkelerin ve buna bağlı araç üreten üreticilerin dikkat ettiği bir konudur. Bu konuda en önemli durum ise kulanım sırasında ortaya çıkan gürültü ve hava kirliliği. VGT'li araçlar çalışma sırasında ve sürüş sırasında araç üreticilerinin verileri baz alındığında aynı yönetmeliğe göre daha sessiz çalıştığı tespit edildi. VGT bunu yanma verimi yükseltme hedefi sayesinde başardı. Bu testler Dünya'nın üçüncü, Almanyanın en büyük belgelendirme kuruluşu DEKRA güvencesi ile yapıldı.”

img-8117.jpg

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum