Yöntem'den görkemli başlangıç

Yöntem'den görkemli başlangıç

Özel Yöntem Meram Yaka Yerleşkesi Okul Müdürü Mehmet Tekin, “Ülkemizin geleceği sevgili öğrenciler, sizler okulumuzda çağın teknolojik araçlarıyla donatılmış dersliklerde, alanında uzmanlaşmış öğretmenlerin elinde eğitim göreceksiniz” dedi

 

Özel Yöntem Eğitim Kurumları'nda Meram Yerleşkesi, Selçuklu Yerleşkesi ve bu yıl hizmete giren Meram Yaka Yerleşkesinde düzenlenen törenle yeni eğitim ve öğretim dönemi başladı.

Meram Yaka Yerleşkesinde düzenlenen törene Özel Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Fen Bilgisi Öğretmeni Serdar Akar, Meram Yaka Yerleşkesi Okul Müdürü Mehmet Tekin, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ile velileri katıldı.

ÇOK ÇALIŞIN VE ASLA YILGINLIĞA DÜŞMEYİN

Yöntem Meram Yaka Yerleşkesindeki yeni eğitim döneminin açılış töreni İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yöntem Meram Yaka Yerleşkesi Okul Müdürü Mehmet Tekin, büyümeye devam ettiklerini belirterek, "Yöntem Eğitim Kurumları olarak Meram Yerleşkemiz ve Selçuklu Yerleşkemizden sonra bu yıl hizmete giren Yöntem Meram Yaka Yerleşkemizde Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul olarak eğitim hizmeti veriyoruz. Bilgi ve eğitim kişiyi üstün kılar, onun varlığına değer katar. İşte okulun önem ide buradan gelmektedir. Başöğretmenimiz Atatürk'ün, 'Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' diye hitap ettiği değerli meslektaşlarım; Ulu önderimizin bize yüklediği gelecek nesilleri yetiştirme sorumluluğu çok büyük bir güvenin ifadesidir. Amacımız bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen dinamik, özgüvenli bir nesil yetiştirmek olmalıdır. Ülkemizin geleceği ve geleceğimizin güvencesi sevgili öğrenciler, sizler okulumuzda çağın teknolojik araçlarıyla donatılmış dersliklerde, her biri alanında uzmanlaşmış öğretmenlerin elinde eğitim göreceksiniz. Sizlerden tek isteğimiz çok çalışmanız ve asla yılgınlığa düşmemenizdir" dedi.

Öğrencilerin günün anlam ve önemi üzerine şiirler okudu, okul korosu mini konser verdi.

HABER MERKEZİ

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.