Yıllık Araç Kiralama

Yıllık Araç Kiralama

Yıllık Araç Kiralama

            Kurumsal ve bireysel müşterilerine hizmeti ile adından söz ettiren Reis Bireysel Kiralama, 2.000'in üzerinde son model ve sıfır araçları ile konforlu ve güvenilir bir kiralık araç keyfi yaşatıyor. Yıllık araç kiralamanın tüm avantajlarını yer aldığı hem ekonomik hem de konforlu ve güvenilir bir hizmet sunarak daima müşteri memnuniyeti sağlıyor.

 

 12 Aylık Araç Kiralama Hizmeti

 

            Profesyonel ekibi ve müşteri odaklı hizmet kalitesi ile bireysel ve kurumsal müşterilerine 12 aylık araç kiralama hizmeti sunan Reis Bireysel Kiralama, A'da D'ye her segmentteki araçları ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Kişi ve kurumların ihtiyacına en hızlı şekilde cevap vererek satın alma maliyetleri yanında çok daha ekonomik olan kiralık araçları ile daima ilk tercihler arasında yer alıyor. Türkiye'nin tüm illerinde yıllık araç kiralama hizmeti vermenin yanında araçların mekanik servis bakımı ve ihtiyaçlarını anlaşmalı olduğu yetkili servislerle karşılayarak her zaman müşterilerinin yanında olmanın haklı gururunu yaşıyor.

 

 En Ekonomik Yıllık Kiralık Araçlar

 

            Uzun dönem araç kiralama, satın alma veya kısa döneme göre en hesaplı araç sahibi olma yöntemi olarak kişi ve kurumlar tarafından tercih edilmektedir. Reis Bireysel Kiralama firmasında 1.199 TL'den başlayan fiyatlarla son derece ekonomik olup tüm araçları 0 kilometredir. Türkiye'nin her ilinden teslim alınabilen araçların tamir ve bakım onarım işlemleri yine Türkiye'nin tüm illerinde anlaşmalı yetkili servisler tarafından verilir. Müşterilerine sadece yakıt alma yükümlüğünü bırakan Reis Bireysel Kiralama; MTV, ÖTV, plaka ruhsat ücreti, sigorta, kasko, lastik değişimi, tamir ve bakım maliyetlerini karşılayan sektörün en çok tercih edilen firmasıdır.

 

 Güvenilir Yıllık Araç Kiralama Firması

 

            Kiralık araç isteyen kişi ve kurumların araç kiralama firmasından ilk beklentisi güvenilir bir firma olmasıdır. Sürpriz ilave maliyetler ödemeksizin en hesaplı fiyatlarla yıllık kiralık araç hizmeti sunan Reis Bireysel Kiralama, Opel yetkili Bayi ve Yetkili Servisi olarak da hizmet sunan popüler bir araç kiralama firmasıdır. Web sitesinden online destek sunarak anında müşterilerinin sorularını cevaplamakta, 444 63 55 veya (0) 554 930 39 53 nolu telefonlardan kendisine ulaşan tüm müşterilerine hayallerindeki kiralık araçları sunmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.