Yiğit, panel öncesi öğretmenlerle buluştu

Yiğit, panel öncesi öğretmenlerle buluştu

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu Mektebi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Selçuklu Belediyesi iş birliği ile il genelinde 23-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek ola

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu Mektebi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Selçuklu Belediyesi iş birliği ile il genelinde 23-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan, “Vefatının 40. Yılında Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Programı” kapsamında farklı illerden gelen Anadolu Mektebi rehber öğretmenleri toplantısına İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı, Eski Tarım Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü katıldı.

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Sami Güçlü, Necip Fazıl Kısakürek hakkında bir programda bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, davete icabet ederek Konya’ya gelen bütün rehber öğretmenlere teşekkür etti.

Daha sonra söz alan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları etkinliğinin çok bereketli bir çalışma olduğunu belirterek “Bu etkinliği sadece okuma etkinliği olarak görmemek lazım, bu saf, temiz ve faydalı bir nesil yetiştirme etkinliğidir. Burada yetişen çocuklar, geleceğin Türkiye’sini inşa edecekler” dedi.

Toplantı 13 farklı ilden gelen rehber öğretmenlerin Anadolu Mektebi Yazar Okumaları tecrübelerini aktarmaları ile devam etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.