Yeni CLA Türkiye'de! İşte fiyatı

Yeni CLA Türkiye'de! İşte fiyatı

Mercedes Benz CLA, yenilenen haliyle Türkiye’de satışa sunuldu.

Türkiye'de satışa sunulan yeni Mercedes Benz CLA, yeni tamponlarına kavuşurken, yeni hafif alaşım jantları ve elmas desenli ızgarasıyla daha Sportif bir görünüme sahip olmuş. Aracın içinde de bir takım değişimlere gidilirken, akıllı telefonların entegrasyonu için geliştirilen Hans-free access da konfor ve güvenlik seviyesini yükseltmek adına önemli bir adım.

Mercedes-Benz CLA’da güvenliği arttırmak için tasarlanan; önden çarpmaya karşı sürücüyü görsel ve işitsel uyarı sitemi ile aktif fren yardımcısı da mevcut. Bir diğeri ise farklı sürüş modları… Tek bir düğme ile sürüş moduna bağlı olarak motor, şanzıman ve direksiyon karakteristiği değişiyor. Ayrıca yaşam alnını özelleştirmek için 12 farklı renk seçeneği de alternatifler arasında.

Öte yandan düşük tüketim vadeden LED farların yanı sıra, ayarlı arka stop lambaları da yeni CLA’nın bir diğer özelliği. Bu stop lambaları, arkadan gelen sürücüyü rahatsız etmemek için seviye ayarı yapıyor ve duruma göre fren lambalarının ve sinyal lambalarının gücünü 3 kademe olarak ayarlıyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Yeni Mercedes Benz CLA 180d bünyesinde 1.5 litrelik motor görev yapıyor. Bu motorun beygir gücü 109 HP iken, aktarma işlevini 6 ileri manuel şanzıman üstleniyor.

Dört tekerlekten çekiş isteyenler içinse yeni CLA 220 4MATIC seçeneği de bulunuyor. 2.0 litrelik motora sahip bu versiyonun maksimum gücü 181 HP. Vites kutusunda ise 7G-DCT otomatik şanzıman görev yapıyor.

YENİ MERCEDES BENZ CLA’NIN FİYATI

Yenilenen Mercedes-Benz CLA, Türkiye’de 126.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.