Yaralarımızı hızla saracağız

Yaralarımızı hızla saracağız

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklamalarda bulundu.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklamalarda bulundu. Depremin Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Adana, Malatya, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Kilis’i de etkilediğini belirten Başkan Angı, enkaz altında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Deprem sonrası 4. seviye alarm verildiğini hatırlatan Başkan Angı, “Bugün Türkiye olarak maalesef üzücü bir güne uyandık. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremlerde canlarımızı kaybetmenin büyük acısını yaşıyoruz. Temennimiz vefat sayısının daha da artmaması yönünde. Rabbim hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar versin” dedi.

‘HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ’

Depremin ilk anından itibaren devletin tüm imkânları ile seferber olduğunu dile getiren Başkan Angı, “Ülkemizin dört bir yanından yardım ekiplerimiz hızlı bir şekilde bölgeye ulaştı. Bakanlıklarımız, valiliklerimiz, jandarma ve AFAD ekiplerimiz dâhil birçok ekibimiz görev başında. Biz de Konya’da depremin ilk anından itibaren süreci sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz yardım ekiplerini bölgeye yönlendirdi. 81 araç ve 229 personelimiz ilk etapta bölgeye gönderilmiş durumda. Devlet-millet işbirliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle bu zor günleri de aşacak, yaralarımızı hızla saracağız. Konya olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Vatandaşlarımızın Kızılay kan merkezlerine kan bağışında bulunmalarını tekrar hatırlatıyoruz. Yaşanan depremler nedeniyle tüm ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.