Yap-boz anlayışı  ortadan kalkacak

Yap-boz anlayışı ortadan kalkacak

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar, “ Yap-boz anlayışını ortadan kaldıracağız. Dolayısıyla az masraf çok iş anlayışı ile çalışacağız” dedi

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar Meram Belediye Başkan adayı Hüseyin Saydamla birlikte Meram bölgesinde bulunan Muhacir Pazarı esnafını ziyaret etti,31 marta kadar yorulmadan gece gündüz aralıksız dürüst belediyecilik için çalışacaklarını söyledi. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar, Meram ilçe Belediye Başkan adayı Hüseyin Saydam ve partililerle birlikte Muhacir Pazarı, Balıkçılar pazarı ve zafer yürüyüş yolundaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler. Vatandaşların Büyükşehir Belediye Başkanı Uyar’a olan ilgi ve alakalarının yüksek olduğu gözlerden kaçmadı. Vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Saadet Partisi’nin belediye başkan adayı Uyar, “Biz vatandaşların sorunlarını biliyoruz, sizlere hizmet etmek için yeniden belediyeleri yönetmeye talip olduk. Allah’ın izni milletimizin desteği ile Konya’yı adil, şeffaf ve en güzel biçimde yönetecek kadrolara sahibiz. Belediyecilik anlayışı sadece çevre sorunları ile ilgilenmemeli. Güneşte vatandaşa gölge, soğukta hırka ve açlıkta ekmek olması gerekir. Vatandaşlarımızın saadet ve selameti için 30 Mart akşamına kadar yoğun bir şekilde yorulmadan çalışacağız” dedi.

PARTİZANLIK YAPMAYACAĞIZ

Uyar, konuşmasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Her dara düşenin müracaat edebildiği, doğumdan ölüme halkın her derdine koşan belediyecilik anlayışıyla çalışacağız. Vatandaşımızın ne derdi olursa olsun, bu bizim görevimiz değil demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz. Şehrin bütün insanlarına kapısı açık belediyecilik anlayışıyla çalışacağız. Mahalle İstişare Meclisleri kurup, insanımız ile sorunları ve çözüm yollarını istişare edeceğiz. İşi ehline vereceğiz. Partizanlık yapmayacağız. Ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve estetik yapılacak. Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım gibi cümleler tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Yani, personel alımı ve ihalelerde referansının kim olduğuna değil, hangi partiden olduğuna değil, liyakat sahibi olup olmadığına bakacağız. Yap-boz anlayışını ortadan kaldıracağız. Dolayısıyla az masraf çok iş anlayışı ile çalışacağız.”

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum