Yandaş gazeteciler 17 Aralık gecese Gülen'e methiyeler dizmiş

Yandaş gazeteciler 17 Aralık gecese Gülen'e methiyeler dizmiş

İktidarın benimsemediği isimlere sürekli 'FETÖ'cü suçlaması yönelten köşe yazarı ve programcı Cem Küçük'ün 17 Aralık akşamı FETÖ lideri Fethullah Gülen'e övgüler dizdiği ortaya çıktı.

İktidarın benimsemediği isimlere sürekli 'FETÖ'cü suçlaması yönelten köşe yazarı ve programcı Cem Küçük'ün 17 Aralık akşamı FETÖ lideri Fethullah Gülen'e övgüler dizdiği ortaya çıktı. Yandaş basının keskin kalemleri Cem Küçük ve Salih Tuna'nın 17 Aralık gecesi Ülke TV'de katıldığı programda Fethullah Gülen hakkında övgü dolu sözlerle bahsettikleri dakikalar ortaya çıktı.

'HOCAEFENDİYE SAYGI'

Yandaş Cem Küçük, "Hükümet- Cemaat kavgası değil bu. Bu hükümetle yargı ve emniyetteki yapılanmalar arasındadır. Cemaatin tüm dünyada okul hizmeti ve çeşitli hizmetler yapan bu güzel insanlar hakkında iftira atmak olmaz. Diğer yandaş köşe yazarı Salih Tuna, "İsmi lazım değil bir müdür Hocaefendi için ileri geri laflar söylüyor. Hocaefendi ve Erdoğan'a saygılı bir dille konuşulması gerek. Sosyal medya üzerinden Hocaefendiye densizlikler yapılıyor" dedi.

İşte o görüntüler;

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.